Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Paşaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Paşaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Paşaköy İlköğretim Okulu Hakkında
Paşaköy İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Paşaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Paşaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Paşaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Paşaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: PAŞAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Paşaköy Yenipazar
Telefon Numarası: Bilgi Yok
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Bilgi Yok
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Paşaköy İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Paşaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Paşaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Paşaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Paşaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: PAŞAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Paşaköy Yenipazar
Telefon Numarası: Bilgi Yok
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Bilgi Yok
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.