Pelin Atik Kimdir?

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Forum Parası
1,243
Feedback: 0 / 0 / 0

Pelin Atik Kimdir?

Pelin Akil Altan (d. 17 Nisan 1986, İstanbul), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum Sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır.
Pelin Aka kaç yaşında?
Pelin Yar, 14 Mart 2002 doğumlu ve 19 yaşındadır. Balık burcu olan Pelin Yar, 1.64 boyunda ve 50 kilodur.
Pelin Akil Anıl Altan ile nasıl tanıştı?
A.A.-Pelin Arka Sıradakiler dizinde oynuyordu. Pelin'in dizisi bitti. Sonra Arka Sıradakiler Umut dizisinde ben rol aldım. O sırada Pelin'le tanıştık.

Pelin Aka Tiktok kac yasinda?

Pelin Yar, 14 Mart 2002 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anne adı Öznur Baba adı Ahmet olan Pelin Yar'ın Onur adında bir abisi var. İlk öğrenimini İMKB'de tamamlayan Yar, mezun olacağı son sene Uğur Ortaokullarına geçmiş ve buradan mezun olmuştur.
Pelin akanın sevgilisi kaç yaşında?
1 Eylül 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Berk Çiçekgil, 1.77 boyunda ve 63 kilodur. Berk Çiçekgil, Başak burcudur.
Pelin Akil ve Anıl Altan ne zamandır birlikte?
2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ile Anıl Altan, 2019'da ikiz bebekleri Alin ve Lina'yı kucaklarına almıştı. 8 senedir mutlu birliktelikleri süren çift, evliliklerinin 5. yılını kutladı. Eşi Pelin Akil ile romantik bir yemeğe çıkan Altan, kutlamadan fotoğrafı, "5. senemiz kutlu olsun canım karım.
Akil'in bir dönem Kuruluş Osman dizisinin yıldızıyla aşk yaşadığını öğrenenler şoke oldu. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil, mutlu evliliğini Alin ve Lina adını verdiği ikiz kızlarıyla taçlandırdı.
Biyonik kulak kaç yıl kullanılır?
Biyonik kulak (koklear İmplantlar), ömür boyu kullanılan cihazlardır. Özellikle çocuk veya bebekken büyüme süreci içerisinde çıkarılması veya değiştirilmesi gerekmez. Erişkinde de aynı şekilde değiştirilmesi gerekmez.

Üst Alt