Modoratör
Tanınmış Üye
Sonuç olarak Philips Lumea epilasyon cihazının ömrünün ortalama 5 yıl olduğu söyleniyor ve benim makinem bir kaç yıl içinde ömrünü tamamlarsa ve bir süre sonra tüyler tekrardan çıksa bile ( ki şimdiden çıkmıyor, ama yukarda da belirttiğim gibi bu sistemde aralıklarla atış yapmak gerekiyor) yeniden alırım.Philips lumea haftada kaç gün kullanılır?
uygulama (2 haftada bir) 4-5 uygulamadan sonra Lumea uyguladığınız bölgelerdeki tüylerin uzamasında önemli bir azalma görürsünüz. Tüy yoğunluğunda da gözle görülür bir azalma gerçekleşir. Sonucu korumak için düzenli rötuşlar (4 haftada bir) yapmaya devam edin.Philips lumea Jiletten kaç gün sonra kullanılır?
Philips lumea Jiletten kaç gün sonra kullanılır?İlk uygulama programı İlk 4 uygulamada, tüm tüylere ışık atımı yapıldığından emin olmak için Lumea'yı iki haftada bir kullanın.
Philips lumea dan sonra duş alınır mi?
Philips lumea dan sonra duş alınır mi?Ve sıcak su ile alınan duşlarda vücudunuzda kızarıklıkların daha da artması mümkün olacağından lazerden en az 1 gün sonrasında ve sadece ılık su ile duş önerilmektedir.
Philips lumea sc1997 kaç atış?
ÜCRETSİZ Lumea Uygulaması ile kişisel eğitmeniniz parmaklarınızın ucundaAtım Sayısı | 250.000 Atım
Cilt Temas Sensörü | Var
Dahili UV Koruması | Var
Hız/Enerji Ayarı | 5 Kademe
Kaydırma Modu | Var
Philips lumea tüyleri tamamen yok ediyor mu?
Lazer ışığı çok güçlü iken IPL ışığı evde güvenle uygulanabilecek düzeydedir. Philips Lumea gibi güvenilir bir ürünü tercih ederek hassas bölgelerinizde ve yüzünüzde bile IPL epilasyonun kalıcı etkilerinden faydalanabilirsiniz. Üstelik kanıtlanmış*, %92'ye varan tüy azaltma oranlarıyla.IPL lazer ne sıklıkla yapılır?
IPL lazer ne sıklıkla yapılır?IPL lazer uygulamaları genellikle 4-6 hafta aralıklarla yapılır.
Philips lumea kaç seansta etki eder?
Philips lumea kaç seansta etki eder?Kıl kökleri dökülene kadar 1-3 seans arası tabiki belli oluyor. Fakat pürüzsüzleşmeye başlayan yerleri siz zaten farkediyorsunuz. En sonunda tamamen döküldüklerinde ise bu görüntüyü alıyor. Yani TAMAMEN PÜRÜZSÜZ.