Makale Başlıkları Hide
-
Piri Reis Üniversitesi Hangi Bölümler Var?
-
Piri Reis Üniversitesi’nde Mühendislik Bölümleri Nelerdir?
-
Piri Reis Üniversitesi’nde İşletme Bölümleri Nelerdir?
-
Piri Reis Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Bölümleri Nelerdir?
-
Piri Reis Üniversitesi’nde Fen Bilimleri Bölümleri Nelerdir?
-
Piri Reis Üniversitesi’nde Sanat Bölümleri Nelerdir?
-
Piri Reis Üniversitesi’nde Sağlık Bilimleri Bölümleri Nelerdir?
-
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
Piri Reis Üniversitesi Hangi Bölümler Var? Piri Reis Üniversitesi’nde çok çeşitli bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler arasında mühendislik, hukuk, işletme, iletişim ve denizcilik gibi alanlar yer almaktadır. Üniversite, öğrencilere kaliteli eğitim sağlamak için uzman akademisyenler tarafından desteklenmektedir. Mühendislik bölümü, öğrencilere teknik beceriler kazandırırken, hukuk bölümü öğrencilere hukuki bilgi ve yetenekler sunmaktadır. İşletme bölümü, öğrencilere şirket yönetimi ve stratejik planlama konularında bilgi verirken, iletişim bölümü öğrencilere medya ve iletişim sektöründe kariyer yapma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, denizcilik bölümü, öğrencilere denizcilik sektöründe uzmanlaşma imkanı sağlamaktadır.
İçindekiler
Piri Reis Üniversitesi, çeşitli disiplinlerde eğitim veren bir üniversitedir. Üniversitede aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:
Piri Reis Üniversitesi’nde mühendislik alanında eğitim veren bölümler şunlardır:
– İnşaat Mühendisliği: Bu bölümde öğrencilere yapıların tasarımı, inşaat süreçleri ve malzeme bilimi gibi konuları öğretilir.
– Elektrik-Elektronik Mühendisliği: Bu bölümde öğrencilere elektrik ve elektronik sistemlerin tasarımı, üretimi ve bakımı gibi konuları öğretilir.
– Makine Mühendisliği: Bu bölümde öğrencilere makine ve sistemlerin tasarımı, üretimi ve işletilmesi gibi konuları öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi’nde işletme alanında eğitim veren bölümler şunlardır:
– İşletme: Bu bölümde öğrencilere işletme prensipleri, pazarlama, finans, insan kaynakları gibi konuları öğretilir.
– Uluslararası İşletme: Bu bölümde öğrencilere küresel iş dünyasında faaliyet gösterme prensipleri ve stratejileri öğretilir.
– Turizm İşletmeciliği: Bu bölümde öğrencilere turizm sektöründe işletme ve yönetim becerileri kazandırılır.
Piri Reis Üniversitesi’nde sosyal bilimler alanında eğitim veren bölümler şunlardır:
– Psikoloji: Bu bölümde öğrencilere insan davranışları, zihinsel süreçler ve psikolojik bozukluklar gibi konuları öğretilir.
– İletişim: Bu bölümde öğrencilere iletişim teorileri, medya çalışmaları ve iletişim stratejileri gibi konuları öğretilir.
– Hukuk: Bu bölümde öğrencilere hukuk sistemi, ceza hukuku, anayasa hukuku gibi konuları öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi’nde fen bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır:
– Biyoloji: Bu bölümde öğrencilere canlı organizmaların yapıları, işlevleri ve evrimi gibi konuları öğretilir.
– Kimya: Bu bölümde öğrencilere kimyasal maddelerin yapısı, özellikleri ve reaksiyonları gibi konuları öğretilir.
– Fizik: Bu bölümde öğrencilere madde, enerji, hareket ve kuvvet gibi fiziksel olaylar ve kanunlar öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi’nde sanat alanında eğitim veren bölümler şunlardır:
– Grafik Tasarım: Bu bölümde öğrencilere görsel iletişim, tipografi, grafik tasarım programları gibi konuları öğretilir.
– Moda Tasarımı: Bu bölümde öğrencilere moda trendleri, desen tasarımı, tekstil teknolojileri gibi konuları öğretilir.
– Sahne Sanatları: Bu bölümde öğrencilere tiyatro, dans, müzik gibi sahne sanatlarına yönelik eğitim verilir.
saglik-bilimleri-bolumleri-nelerdir" >
Piri Reis Üniversitesi’nde sağlık bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır:
– Hemşirelik: Bu bölümde öğrencilere hasta bakımı, sağlık değerlendirmesi, sağlık eğitimi gibi konuları öğretilir.
– Fizyoterapi ve Rehabilitasyon: Bu bölümde öğrencilere hareket sistemi hastalıkları, rehabilitasyon teknikleri gibi konuları öğretilir.
– Beslenme ve Diyetetik: Bu bölümde öğrencilere sağlıklı beslenme prensipleri, besin değerlendirme ve diyet planlama gibi konuları öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi‘nde Eğitim Fakültesi de bulunmaktadır.
Piri Reis Üniversitesi bünyesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mevcuttur.
Piri Reis Üniversitesi‘nde Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü de yer almaktadır.
Piri Reis Üniversitesi‘nde Uluslararası İlişkiler Bölümü de bulunmaktadır.
Piri Reis Üniversitesi bünyesinde İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü mevcuttur.
Piri Reis Üniversitesi Hangi Bölümler Var? Piri Reis Üniversitesi’nde çok çeşitli bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler arasında mühendislik, hukuk, işletme, iletişim ve denizcilik gibi alanlar yer almaktadır. Üniversite, öğrencilere kaliteli eğitim sağlamak için uzman akademisyenler tarafından desteklenmektedir. Mühendislik bölümü, öğrencilere teknik beceriler kazandırırken, hukuk bölümü öğrencilere hukuki bilgi ve yetenekler sunmaktadır. İşletme bölümü, öğrencilere şirket yönetimi ve stratejik planlama konularında bilgi verirken, iletişim bölümü öğrencilere medya ve iletişim sektöründe kariyer yapma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, denizcilik bölümü, öğrencilere denizcilik sektöründe uzmanlaşma imkanı sağlamaktadır.
İçindekiler
Piri Reis Üniversitesi, çeşitli disiplinlerde eğitim veren bir üniversitedir. Üniversitede aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:
Piri Reis Üniversitesi’nde Mühendislik Bölümleri Nelerdir?
Piri Reis Üniversitesi’nde mühendislik alanında eğitim veren bölümler şunlardır:– İnşaat Mühendisliği: Bu bölümde öğrencilere yapıların tasarımı, inşaat süreçleri ve malzeme bilimi gibi konuları öğretilir.
– Elektrik-Elektronik Mühendisliği: Bu bölümde öğrencilere elektrik ve elektronik sistemlerin tasarımı, üretimi ve bakımı gibi konuları öğretilir.
– Makine Mühendisliği: Bu bölümde öğrencilere makine ve sistemlerin tasarımı, üretimi ve işletilmesi gibi konuları öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi’nde İşletme Bölümleri Nelerdir?
Piri Reis Üniversitesi’nde işletme alanında eğitim veren bölümler şunlardır:– İşletme: Bu bölümde öğrencilere işletme prensipleri, pazarlama, finans, insan kaynakları gibi konuları öğretilir.
– Uluslararası İşletme: Bu bölümde öğrencilere küresel iş dünyasında faaliyet gösterme prensipleri ve stratejileri öğretilir.
– Turizm İşletmeciliği: Bu bölümde öğrencilere turizm sektöründe işletme ve yönetim becerileri kazandırılır.
Piri Reis Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Bölümleri Nelerdir?
Piri Reis Üniversitesi’nde sosyal bilimler alanında eğitim veren bölümler şunlardır:– Psikoloji: Bu bölümde öğrencilere insan davranışları, zihinsel süreçler ve psikolojik bozukluklar gibi konuları öğretilir.
– İletişim: Bu bölümde öğrencilere iletişim teorileri, medya çalışmaları ve iletişim stratejileri gibi konuları öğretilir.
– Hukuk: Bu bölümde öğrencilere hukuk sistemi, ceza hukuku, anayasa hukuku gibi konuları öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi’nde Fen Bilimleri Bölümleri Nelerdir?
Piri Reis Üniversitesi’nde fen bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır:– Biyoloji: Bu bölümde öğrencilere canlı organizmaların yapıları, işlevleri ve evrimi gibi konuları öğretilir.
– Kimya: Bu bölümde öğrencilere kimyasal maddelerin yapısı, özellikleri ve reaksiyonları gibi konuları öğretilir.
– Fizik: Bu bölümde öğrencilere madde, enerji, hareket ve kuvvet gibi fiziksel olaylar ve kanunlar öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi’nde Sanat Bölümleri Nelerdir?
Piri Reis Üniversitesi’nde sanat alanında eğitim veren bölümler şunlardır:– Grafik Tasarım: Bu bölümde öğrencilere görsel iletişim, tipografi, grafik tasarım programları gibi konuları öğretilir.
– Moda Tasarımı: Bu bölümde öğrencilere moda trendleri, desen tasarımı, tekstil teknolojileri gibi konuları öğretilir.
– Sahne Sanatları: Bu bölümde öğrencilere tiyatro, dans, müzik gibi sahne sanatlarına yönelik eğitim verilir.
saglik-bilimleri-bolumleri-nelerdir" >
Piri Reis Üniversitesi’nde Sağlık Bilimleri Bölümleri Nelerdir?
Piri Reis Üniversitesi’nde sağlık bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır:– Hemşirelik: Bu bölümde öğrencilere hasta bakımı, sağlık değerlendirmesi, sağlık eğitimi gibi konuları öğretilir.
– Fizyoterapi ve Rehabilitasyon: Bu bölümde öğrencilere hareket sistemi hastalıkları, rehabilitasyon teknikleri gibi konuları öğretilir.
– Beslenme ve Diyetetik: Bu bölümde öğrencilere sağlıklı beslenme prensipleri, besin değerlendirme ve diyet planlama gibi konuları öğretilir.
Piri Reis Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi bulunmaktadır. |
Piri Reis Üniversitesi‘nde İşletme Fakültesi de yer almaktadır. |
Piri Reis Üniversitesi bünyesinde Hukuk Fakültesi de mevcuttur. |
Piri Reis Üniversitesi‘nde İletişim Fakültesi de bulunmaktadır. |
Piri Reis Üniversitesi‘nde Mimarlık Fakültesi de yer almaktadır. |
Piri Reis Üniversitesi‘nde Eğitim Fakültesi de bulunmaktadır.
Piri Reis Üniversitesi bünyesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mevcuttur.
Piri Reis Üniversitesi‘nde Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü de yer almaktadır.
Piri Reis Üniversitesi‘nde Uluslararası İlişkiler Bölümü de bulunmaktadır.
Piri Reis Üniversitesi bünyesinde İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü mevcuttur.