Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Plaka aydınlatma lambası ağır kusur mu?
Plaka aydınlatma lambaları hafif kusur, 2 hafta önce muayeneden bu şekilde geçtim ben de fark etmeden gitmiştim sürpriz oldu. Yanmıyorsa hafif kusur geçer. Beyaz veya sarıdan farklı renkte yanarsa ağır kusur kalır.Plaka aydınlatması nedir?
Taşıtın belirtkesini aydınlatan ışıtaç.Plaka lambası nasıl değiştirilir?
Plaka lambası nasıl değiştirilir?Duyların kahverengi plastik kısımlarını 90 derecelik açıyla saat yönünün tersinde çevirin ve duyu gövde kısmından ayırın. Böylece plaka lambası dışarı çıkacaktır. Ampulü duydan ayırmak için çevirmenize gerek yoktur, kahverengi duydan hafifçe çektiğinizde ampul duydan çıkacaktır.
LED ampul neden arıza lambası?
Açıklama. Bazı yeni nesil araçlara LED AMPUL yada LEDLİ STOP LAMBASI, LEDLİ FAR takılınca LED ampuller halojen ampullere göre daha az akım çektiğinden araç aydınlatma sistemi ampulü patlak zannederek kadranda ampul patlak uyarısı vermektedir, arıza lambası yakmaktadır.Hafif kusurlu araç muayeneden geçer mi?
Havalı Frenler, Mekanik Freni Sistemi, Kontrol bağlantı Uçları, Frenlerin Serbestliği, Yay Kurmalı El Fren Sistemi, Direksiyon, Görüş alanı, Dikiz Aynası, Camlar, Aydınlatma, Kısa Huzmeli Far, Park Lambası, Geri Vites Lambası, Dörtlü İkaz Sistemi, Elektrik Kabloları: Hafif Kusurlu Sayılır.Linea plaka lambası kaç mm?
Linea plaka lambası kaç mm?FIAT LINEA MAKYAJLI KASA, PLAKA BAGAJ KAPAĞ? INDA OLAN MODELLER İLE UYUMLUDUR. PLAKA aydınlatması için YENİ ULTRA BRIGHT beyaz smd ledli 39mm Sofit tip ampul.
LED ampul Canbus ne demek?
Dekoder yaklaşık çakmak boyutlarınca 9cm uzunluğunda bir parçadır. 21W halojen ampul yerine LED bağlanınca arıza ışığı yakan araçlarda arıza ışığını (Ampul Patlak uyarısını) önlemek için kullanılır. Gündüz farı, geri vites, stop, sinyal, sis lambalarına 21W halojen yerine LED ampul bağlandığında kullanılmaya uygundur.Arıza kesici direnç ne işe yarar?
Tavan, Plaka, Sinyal, Park, Stop, Gündüz Ledi, vb. lambalarda oluşan parklak, flaş, titreme şeklinde yanma gibi durumları ve arıza lambasının yanmasını önler. Arıza ışığı yakan araçlarda, arıza ışığını yaktırmayan özel aparattır. Hatayı, enerji tüketim yöntemi ile engellediği için kesin çözümdür.Hafif kusurlu geçti ne demek?
Hafif kusurlu geçti ne demek?Muayene sonrasında araçta herhangi bir eksik bulunmazsa raporunda kusursuz değerlendirmesi yer alır. Eğer araçta yeniden muayene yapılmasına gerek duyulmayan bir eksiklik bulunursa hafif kusurlu olarak değerlendirilir. Ağır kusurlu ise aracın tamire ihtiyaç duyacak derecede eksikliklerinin bulunduğu durumdur.