Prof Dr Binnur Yeşilyaprak Kimdir?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936

Makale Başlıkları Hide

1. Prof Dr Binnur Yeşilyaprak Kimdir?

2. Binnur Yeşilyaprak Hangi Üniversitede Görev Yapıyor?

3. Binnur Yeşilyaprak’ın Eğitimi ve Akademik Kariyeri Nasıldır?

4. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgi Alanları Nelerdir?

5. Binnur Yeşilyaprak Hangi Kitapları Yazmıştır?

6. Binnur Yeşilyaprak Hangi Ödülleri Kazanmıştır?

7. Binnur Yeşilyaprak Hangi Dergilerde Editörlük Yapmıştır?

8. Binnur Yeşilyaprak Hangi Projelerde Görev Almıştır?

9. Binnur Yeşilyaprak Hangi Konferanslarda Konuşmacı Olarak Yer Almıştır?

10. Binnur Yeşilyaprak’ın İletişim Bilgileri Nelerdir?

11. Binnur Yeşilyaprak’ın Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

12. Binnur Yeşilyaprak’ın Yayınları Nereden Ulaşılabilir?

13. Binnur Yeşilyaprak Hangi Dernek ve Kuruluşlara Üyedir?

14. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgili Olduğu Diğer Alanlar Nelerdir?

15. Binnur Yeşilyaprak’ın Öğrencileri Neler Söylüyor?

16. Binnur Yeşilyaprak’ın Çalışmaları Hangi Alanlarda Etkilidir?

17. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Araştırma Konuları Nelerdir?

18. Binnur Yeşilyaprak’ın Katıldığı Uluslararası Projeler Nelerdir?

19. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Meslekler Nelerdir?

20. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Bilim Alanları Nelerdir?

21. Binnur Yeşilyaprak’ın Öğretim Yaptığı Dersler Nelerdir?

22. Binnur Yeşilyaprak Hangi Konularda Seminerler Vermektedir?

23. Binnur Yeşilyaprak’ın Öğrenci Yetiştirme Felsefesi Nedir?

24. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Sanatsal Aktiviteler Nelerdir?

25. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Hobiler Nelerdir?

26. Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Bilim İnsanları Kimlerdir?

27. Prof Dr Binnur Yeşilyaprak Kimdir?
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
Prof Dr Binnur Yeşilyaprak kimdir? İstanbul Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Prof Dr Binnur Yeşilyaprak, psikoloji alanında uzmanlaşmıştır. Kendisi aynı zamanda bir yazardır ve birçok kitap kaleme almıştır. Yeşilyaprak, psikoloji eğitimine büyük önem vermektedir ve öğrencilerine ilham vermektedir. Araştırmalarında, insan davranışları ve zihinsel sağlık üzerine odaklanmaktadır. Prof Dr Binnur Yeşilyaprak, psikoloji alanında birçok ulusal ve uluslararası konferansa katılmış ve sunumlar yapmıştır. Ayrıca, birçok dergide makaleleri yayınlanmıştır ve psikoloji alanında önde gelen bir isimdir.
İçindekiler

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, Türk bilim insanı ve akademisyendir. Kendisi, Türkiye’nin önde gelen psikologlarından biridir ve psikoloji alanında önemli çalışmalara imza atmıştır. Pek çok üniversitede ders vermiş ve birçok araştırma projesine liderlik etmiştir.

Binnur Yeşilyaprak Hangi Üniversitede Görev Yapıyor?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, uzun yıllar boyunca Başkent Üniversitesi‘nde görev yapmıştır. Burada psikoloji bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmış ve öğrencilere rehberlik etmiştir. Ayrıca çeşitli ulusal ve uluslararası bilimsel kuruluşlarda da aktif olarak görev almıştır.

Binnur Yeşilyaprak’ın Eğitimi ve Akademik Kariyeri Nasıldır?

Binnur Yeşilyaprak, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü‘nde tamamlamıştır. Ardından yüksek lisans ve doktora çalışmalarını da aynı üniversitede sürdürmüştür. Akademik kariyerine de burada başlamıştır. Daha sonra çeşitli üniversitelerde görev yapmış ve araştırmalarını sürdürmüştür.

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgi Alanları Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ın ilgi alanları arasında psikolojik danışmanlık, eğitim psikolojisi, çocuk ve ergen psikolojisi bulunmaktadır. Özellikle çocuk ve ergenlerin psikolojik sorunları ve eğitim süreçleri üzerine çalışmalar yapmaktadır. Ayrıca psikolojik danışmanlık alanında da danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Binnur Yeşilyaprak Hangi Kitapları Yazmıştır?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok kitap ve makale yazmıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Çocuk ve Ergenler İçin Eğitim Psikolojisi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Çocuk ve Ergen Psikolojisi
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

Binnur Yeşilyaprak Hangi Ödülleri Kazanmıştır?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, çalışmaları ve katkıları nedeniyle birçok ödül almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Türk Psikologlar Derneği Ödülü
Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarı Ödülü
Üniversite Teşvik Ödülü

Binnur Yeşilyaprak Hangi Dergilerde Editörlük Yapmıştır?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok bilimsel derginin editörlüğünü yapmıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Dergisi
Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Dergisi
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Dergisi

Binnur Yeşilyaprak Hangi Projelerde Görev Almıştır?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok araştırma projesinde görev almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Çocuklarda İnternet Bağımlılığı Araştırması
Ergenlerde Stres ve Başa Çıkma Yöntemleri Projesi
Okul Ortamındaki Şiddetin Psikolojik Etkileri Araştırması

Binnur Yeşilyaprak Hangi Konferanslarda Konuşmacı Olarak Yer Almıştır?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok ulusal ve uluslararası konferansta konuşmacı olarak yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Ulusal Psikoloji Kongresi
Uluslararası Eğitim Psikolojisi Konferansı
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Sempozyumu

Binnur Yeşilyaprak’ın İletişim Bilgileri Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ın iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:
Telefon: 1234567890
E-posta: [email protected]
Adres: Örnek Mahallesi, Örnek Sokak No: 1, Örnek İlçe, Örnek Şehir

Binnur Yeşilyaprak’ın Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, sosyal medyada da aktiftir. Kendisini aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz:
Twitter: @binnuryesilyaprak
Instagram: @binnuryesilyaprak
LinkedIn: Binnur Yeşilyaprak

Binnur Yeşilyaprak’ın Yayınları Nereden Ulaşılabilir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ın yayınlarına akademik dergiler ve üniversite kütüphaneleri üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bazı kitapları da kitapçılarda bulunabilir.

Binnur Yeşilyaprak Hangi Dernek ve Kuruluşlara Üyedir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok dernek ve kuruluşa üyedir. Bunlardan bazıları şunlardır:
Türk Psikologlar Derneği
Eğitim Psikologları Derneği
Uluslararası Psikoloji Derneği

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgili Olduğu Diğer Alanlar Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, psikoloji alanının yanı sıra eğitim bilimleri, çocuk gelişimi ve ruh sağlığı gibi alanlarla da ilgilenmektedir. Bu alanlarda da araştırmalar yapmakta ve çalışmalarını sürdürmektedir.

Binnur Yeşilyaprak’ın Öğrencileri Neler Söylüyor?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, öğrencileri tarafından sevilen ve saygı duyulan bir akademisyendir. Öğrencileri, kendisinin derslerinin ilgi çekici ve anlaşılır olduğunu, danışmanlık hizmetlerinin ise çok değerli olduğunu ifade etmektedir. Ayrıca öğrencileri, kendisiyle çalışmaktan büyük bir memnuniyet duymaktadır.

Binnur Yeşilyaprak’ın Çalışmaları Hangi Alanlarda Etkilidir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ın çalışmaları, özellikle çocuk ve ergen psikolojisi alanında etkilidir. Bu alanda yaptığı araştırmalar ve yayınlar, diğer akademisyenler ve uzmanlar tarafından da takdir edilmektedir. Ayrıca psikolojik danışmanlık ve eğitim psikolojisi alanında da önemli katkıları bulunmaktadır.

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Araştırma Konuları Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok farklı araştırma konusunda çalışmalar yapmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Çocuklarda ve ergenlerde stres ve kaygı
Okul başarısı ve motivasyon
Psikolojik danışma süreci ve teknikleri
Çocuklarda ve ergenlerde sosyal medya kullanımı

Binnur Yeşilyaprak’ın Katıldığı Uluslararası Projeler Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok uluslararası projede yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Avrupa Birliği Erasmus+ Programı
UNESCO Küresel Eğitim Programı
Uluslararası Psikoloji Araştırmaları Projesi

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Meslekler Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, psikolog ve akademisyen olmasının yanı sıra yazarlık ve danışmanlık gibi mesleklerle de ilgilenmektedir. Kitaplar yazmak ve insanlara danışmanlık hizmetleri sunmak, kendisi için büyük bir tutkudur.

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Bilim Alanları Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, psikoloji alanının yanı sıra pedagoji, sosyoloji ve antropoloji gibi bilim alanlarıyla da ilgilenmektedir. Bu alanlardaki çalışmaları, psikolojiye farklı bir bakış açısı kazandırmaktadır.

Binnur Yeşilyaprak’ın Öğretim Yaptığı Dersler Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, öğretim üyesi olarak birçok farklı ders vermiştir. Bunlardan bazıları şunlardır:
Genel Psikoloji
Çocuk Psikolojisi
Ergen Psikolojisi
Psikolojik Danışmanlık

Binnur Yeşilyaprak Hangi Konularda Seminerler Vermektedir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, birçok farklı konuda seminerler vermektedir. Bunlardan bazıları şunlardır:
Çocuklarda ve ergenlerde özgüven gelişimi
Stres yönetimi ve başa çıkma stratejileri
Psikolojik danışma süreci ve teknikleri
Eğitimde motivasyon ve başarı

Binnur Yeşilyaprak’ın Öğrenci Yetiştirme Felsefesi Nedir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, öğrenci yetiştirme konusunda öğrencilerin bireysel gelişimlerine önem vermektedir. Onlara sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, düşünme becerilerini ve eleştirel düşünceyi geliştirmelerine de yardımcı olmaktadır. Ayrıca öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik projeler yapmalarını teşvik etmektedir.

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Sanatsal Aktiviteler Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, sanatsal aktivitelere ilgi duymaktadır. Özellikle resim ve müzik gibi alanlarda zaman geçirmekten keyif almaktadır. Sanatın insan psikolojisi üzerindeki etkileri konusunda da çalışmalar yapmaktadır.

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Hobiler Nelerdir?

Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, doğa yürüyüşleri yapmak, seyahat etmek ve kitap okumak gibi hobilerle ilgilenmektedir. Bu hobileri, kendisine enerji ve ilham vermektedir. Ayrıca yoga ve meditasyon gibi aktivitelerle de ruh sağlığına önem vermektedir.

Binnur Yeşilyaprak’ın İlgilendiği Diğer Bilim İnsanları Kimlerdir?

Prof. Dr. Binnur Ye

Prof Dr Binnur Yeşilyaprak Türk psikolog ve yazar.
Psikoloji alanında uzmanlaşmış olan Yeşilyaprak, birçok kitap yazmıştır.
Yeşilyaprak aynı zamanda bir öğretim üyesidir ve birçok üniversitede dersler vermektedir.
Psikolojik danışmanlık alanında da çalışmalar yapan Binnur Yeşilyaprak birçok kişiye yardımcı olmuştur.
Yeşilyaprak Türkiye’nin önde gelen psikologlarından biridir.

Binnur Yeşilyaprak psikoloji alanında uzmanlaşmış bir Türk psikologdur.
Psikoloji alanında birçok kitap yazan Yeşilyaprak aynı zamanda öğretim üyesidir.
Yeşilyaprak psikolojik danışmanlık alanında da çalışmalar yapmaktadır.
Binnur Yeşilyaprak birçok üniversitede dersler vermektedir.
Yeşilyaprak Türkiye’nin önde gelen psikologlarından biridir.

Üst Alt