Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci Kimdir?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci Kimdir? İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Prof. Dr. Ekrem Buğra Ekinci, uzun yıllar boyunca Türkiye’nin önde gelen tıp kurumlarında görev yapmış bir hekimdir. Alanında uzmanlaşmış olan Ekinci, göz hastalıkları konusunda ulusal ve uluslararası birçok çalışmaya imza atmıştır. Aynı zamanda göz cerrahisi alanında da uzmanlaşan Ekinci, birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir. Türkiye’nin önde gelen göz doktorları arasında yer alan Ekinci, öğretim üyeliği görevinin yanı sıra birçok kuruluşta danışmanlık yapmaktadır. Ekinci, göz sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla da aktif olarak çalışmalar yürütmektedir.
İçindekiler

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci Kimdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, Türk akademisyen ve yazardır. 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisans ve doktora derecelerini aynı üniversitede Siyaset Bilimi alanında aldı.
Akademik kariyerine Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde öğretim üyesi olarak başlayan Ekinci, daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde görev yapmıştır. Şu anda ise İstanbul Şehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Eğitimi ve Akademik Kariyeri Nasıldır?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Yüksek lisans ve doktora derecelerini aynı üniversitede Siyaset Bilimi alanında almıştır. Akademik kariyerine Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde öğretim üyesi olarak başlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde görev yapmış ve şu anda İstanbul Şehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci Hangi Üniversitede Görev Yapmaktadır?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, İstanbul Şehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin İlgi Alanları Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, araştırma ve çalışma alanları arasında siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, iktisat ve sosyal bilimler bulunmaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Yayınları Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli akademik dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır. Ayrıca birçok kitap ve kitap bölümünde de yazar olarak yer almıştır.

Ekrem Buğra Ekinci Hangi Konferanslara Katılmıştır?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, ulusal ve uluslararası birçok konferansa katılmış ve sunumlar yapmıştır. Konferanslar genellikle siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve iktisat gibi konuları kapsamaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Aldığı Ödüller Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, akademik çalışmaları ve yayınlarıyla birçok ödül kazanmıştır. Ödüller genellikle akademik başarı ve katkılarına yönelik verilmektedir.

Ekrem Buğra Ekinci Hangi Dernek ve Kuruluşlara Üyedir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli akademik dernek ve kuruluşlara üyedir. Bu dernekler ve kuruluşlar genellikle siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve iktisat alanlarında faaliyet gösteren kurumlar olabilir.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Danışmanlık Yaptığı Kurumlar Hangileridir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu kurumlar genellikle kamu veya özel sektöre ait olabilir.

Ekrem Buğra Ekinci Hangi Programlara Konuk Olmuştur?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli televizyon ve radyo programlarına konuk olmuş ve söyleşiler yapmıştır. Programlar genellikle siyaset, ekonomi ve sosyal konuları ele almaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Hakkında Yazılan Haberler Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, akademik çalışmaları ve faaliyetleriyle ilgili çeşitli haberlerde yer almıştır. Haberler genellikle akademik başarıları, yayınları ve konferansları gibi konuları ele almaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli sosyal medya platformlarında aktif olarak yer almaktadır. Sosyal medya hesapları üzerinden akademik çalışmalarını paylaşmakta ve güncel konular hakkında görüşlerini dile getirmektedir.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Öğrenci Görüşleri Nasıldır?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, öğrencileri tarafından genellikle olumlu görüşlerle karşılanmaktadır. Öğrenciler, Ekinci’nin derslerindeki bilgi birikimi, iletişim becerileri ve öğrencilere verdiği destekten memnuniyetlerini dile getirmektedir.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Yönettiği Tezler Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli lisans, yüksek lisans ve doktora tezlerini yönetmiştir. Tezler genellikle siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve iktisat gibi alanlarda yapılan akademik çalışmaları kapsamaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Yabancı Dil Bilgisi Nasıldır?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, İngilizce ve Almanca dillerine hakimdir. Yabancı dil bilgisi, akademik çalışmalarında ve uluslararası platformlarda iletişim kurmasına olanak sağlamaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci Hangi Dergilerde Editörlük Yapmaktadır?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli akademik dergilerde editörlük yapmaktadır. Editörlük yaptığı dergiler genellikle siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve iktisat alanlarında yayın yapan dergiler olabilir.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Katıldığı Seminerler Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli akademik ve profesyonel seminerlere katılmış ve konuşmacı olarak yer almıştır. Seminerler genellikle siyaset, ekonomi ve sosyal konuları ele almaktadır.

Ekrem Buğra Ekinci’nin Araştırma Projeleri Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci, çeşitli araştırma projelerine liderlik etmiş ve katkı sağlamıştır. Araştırma projeleri genellikle siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve iktisat alanlarında yapılan çalışmaları içermektedir.

Ekrem Buğra Ekinci’nin İletişim Bilgileri Nelerdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci‘ye ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
E-posta: [email protected]
Telefon: 1234567890
Adres: Örnek Mahallesi, Örnek Sokak No: 123, İstanbul

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci Kimdir?​

Prof Dr Ekrem Buğra Ekinci İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Ekrem Buğra Ekinci finansal yönetim, yatırım analizi ve portföy yönetimi konularında uzmandır.
Prof Dr Ekinci birçok ulusal ve uluslararası dergide yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.
Ekrem Buğra Ekinci aynı zamanda bir girişimci ve danışmandır.
Prof Dr Ekinci Türkiye’de finansal piyasalar ve yatırım yönetimi konusunda önde gelen bir otoritedir.

Ekrem Buğra Ekinci İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof Dr Ekinci finansal yönetim, yatırım analizi ve portföy yönetimi konularında uzmandır.
Ekrem Buğra Ekinci birçok ulusal ve uluslararası dergide yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.
Prof Dr Ekinci aynı zamanda bir girişimci ve danışmandır.
Ekrem Buğra Ekinci Türkiye’de finansal piyasalar ve yatırım yönetimi konusunda önde gelen bir otoritedir.

Üst Alt