Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstad verdiğin iptv kırma py ları için daha çok panel kırma ve tarama için comboya ihtiyaç var.Full bir çok paneli kırabilecek combo verebilir misin.Saygılar
Merhaba Şöyle yazmış üstad sevgili kardeşim :
Merhaba Ben Yazılımcı Ve Forum Sahibi @Zeberus İstediginiz Py Uygulaması İsteklerinizi Geliştirebilirim.
İŞTE KELİMENİN BİTTĞİ YER YAZININ BİTİM OLAN YER .!Bir forum sahibi üste yazmış.BU SÖZLERE NOKTA KOYMAK HADDİM OLMAZ. Tek sözüm olsun işte birikim işte sevgi işte SİZE Olan sevgi .Teşekkürler @Zeberus
Selam tüm üyelerimize İstediginiz Py Uygulaması İsteklerinizi Geliştirebilirim yazan @Zeberus Forum kurucusu kardeşim .Py Uygulaması nedir? veriyon nedir eksik ne ? proğramı indirenler yazabilir .önce kullan ama proğrama VAKIF OL yılma uğraş sonuna kadar öle ezbere soru sorma lütfen yazılım çok süreç almakta hem sabır hemde günecelleme gerekmekte bu gün olan yazılım proğam zaman belirsiz olarak kendi i,şlevini yapmakta isede zeka olarak güncelleme gerekmekte .LÜTFEN BUNU ASLA UNUTMAYIZNIZ. ...ve Asla inadığınız bir işe asla PAS vermeyiniz..Bunun size bu şu anda bulunduğunuz FORMUMUZDUR .. Sevgiler...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.