Raunt, 32 yıllık araştırma geliştirme deneyimiyle, eğitim teknolojilerinde Türkiye'nin lider eğitim şirketi Sebit tarafından geliştirilmiştir.Raunt kaçıncı sınıflar için?
Raunt kaçıncı sınıflar için?Raunt aynı zamanda okul derslerinde ve sınavlarında notlarını yükseltmek, temellerini güçlendirmek isteyen 9-12 tüm lise öğrencileri için de çözümler sunar.
Raunt uygulaması ne kadar?
Raunt Cep Uygulaması'nın "YKS Puan Hesaplama" fonksiyonu, üyelik gerektirmeksizin herkesin ücretsiz kullanımına açıktır.Raunt ne zaman bitiyor?
Raunt ne zaman bitiyor?Raunt Destek Hattı'nı 444 54 73 arayarak bilgilerini kontrol ettirebilirsin. Ya da adresinden şifreni yenileyebilirsin. Üyeliğin sona ermiş olabilir. Dijital içerikleri kullanım süren, satın alma tarihinden itibaren 1 yıldır (365 gündür.)
Raunt 2022 kitapları ne zaman gelir?
YKS 2022 (Dijital) + YKS 2023 EA Seti Ağustos ayı sonunda YKS 2023 EA kitapları gönderilecektir. Pakete 9, 10, 11 ve 12. Sınıf konuları dâhildir.Raunt hocaları kimlerdir?
Raunt hocaları kimlerdir?Türkiye'nin En Deneyimli Hocaları 7/24 Yanında
- Çağla Aylin Taş Biyoloji.
- Nazım Sağlam. Türk Dili ve Edebiyatı
- Okan Güzel. Kimya.
- Doç. Dr.
- Hatice Atabay. Kimya.
- Mehmet Zati Yılmaztürk. Kimya.
- Prof. Dr.
- Hakan Gündoğdu. Matematik.
Raunt EBA ile aynı mı?
Satın alıp ürünü inceledikten sonra Raunt ders panelinin (videoların konu anlatımlarının olduğu yer) tamamen EBA ile her şeyinin birebir aynı olduğunu gördüm.Raunt kaç kitap?
Raunt kaç kitap?Türkiye'nin En Güçlü Kitap ve Test Yayıncılarından 38 kitap.
Raunt Yayınları kimin?
Türkiye'nin önde gelen eğitim teknolojileri şirketlerinden Sebit'in bünyesinde sunulan Raunt, App Store ve Google Play üzerinden indirilerek kullanılmaktadır.Raunt kitapları kaç günde geliyor?
Raunt kitapları kaç günde geliyor?Kargom ne zaman gelecek? Raunt paketine ait basılı yayınlar, satın alındıktan sonraki ilk Salı ya da Cuma günü, kayıt sırasında belirttiğin adrese gönderilmek üzere kargoya verilir. Sana SMS'le iletilecek takip numarasıyla, kargo hareketlerini takip edebilirsin.
Raunt kullanım süresi ne zaman bitiyor?
İşbu SÖZLEŞME Kullanıcı'ya Raunt dijital lisansı için tanınan kullanım süresi 365 gündür. Raunt ile birlikte gelen Raunt kitapları o yıla ait dijital ürünle uyumludur. Dijital ürün Ağustos ayı içinde yeni döneme geçtiğinde bir önceki döneme ait basılı yayınlarla olan entegrasyonu sona erer.Raunt cevap anahtarına nasıl ulaşırım?
Raunt cevap anahtarına nasıl ulaşırım?2018, 2017 ve 2016 yıllarına ait Raunt cevap anahtarları için öncelikle, Raunt üyeliğinle ilgili gerekli kontrollerin sağlanması gereklidir. 444 54 73 numaralı Raunt Destek Hattı'mızı arayarak üyeliğini teyit ettirdikten sonra sana gönderilecek olan linkten cevap anahtarlarına ulaşabilirsin.
EBA da akademik destek paralı mı?
EBA Akademik Destek, MEB'in 11 ve 12. sınıf devlet okulu öğrencilerine ücretsiz olarak sunduğu akıllı eğitsel platformdur. Öğrencilerin ders ve konu bazında bilgilerini pekiştirmelerini, öğrenme deneyimlerini güçlendirerek hazır bulunuşluk düzeylerini artırmalarını sağlar.EBA akademik destek işe yarıyor mu?
EBA akademik destek işe yarıyor mu?tek kelimeyle muazzam. özellikle soru bankası, konu kavrama ve konu anlatımı kısımlarını ben çok beğendim. soruların çözümlerini tek tek şıklarıyla beraber açıklıyorlar ve her ünite için birçok test var. bu bağlamda en ilgisiz öğrenciyi bile dersin uzmanı haline getirebilir.
Raunt 11 sınıf ne kadar?
Paket içerikleriyle ilgili detaylı bilgi için sayfayı aşağıya kaydır. Raunt 11. Sınıf Dijital Paketi'nin içeriğini, satın aldığınız anda kullanmaya başlayabilirsiniz….Raunt 11. Sınıf – SAY Basılı İçerikleri.Pakette Bulunan Kitaplar | Adet
Matematik – Konu Anlatımı (Raunt) | 4 Fasikül
Matematik – Soru Bankası (Raunt) | 1 Kitap