Son konular

Ruben Belloso kimdir?

zeberus1234

Yeni Üye
Tepkime
10
Coin
2
Ressam Ruben Belloso Adorna, 1986 yılında Sevilla’da doğdu. O, Sevilla Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Sevilla Güzel Sanatlar Fakültesi,nin en iyi “Plak Ödülü” sahibi oldu. Rub
n Belloso Adorna, Sevilla,da 2009/2010 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi Onur Tezi yapı. 2009/2010 yıllarında ulusal ve uluslararası pek çok karma sergi açtı. O İspanya,da ve Portekiz,deki sinemalarda sergi açtı. Ressam 2009/2010 yıllarında 1 Ödül,ü Juan Robles Gençlik Kültür 2. ve ikinci Ödülü Vinçler Lozano,dan hak ederken birçok ödül aldı. Eserleri gazete, radyo ve TV de çok sayıda medya,da yer aldı. Halen Roma’da yaşamaktadır.

Similar threads

• Soru
Sunay Akın Kimdir ? Şükrü Sunay Akın (d. 12 Eylül 1962), şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu. 12 Eylül 1962 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu (bu yüzden 18 yaşından beri doğum gününü kutlamamaktadır). Ailesi, onun daha iyi eğitim görebilmesi için, 10 yaşındayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru
Sertap Yeğin - Sertap Yeğin Kimdir - Sertap Yeğin Biyografisi Sertap Yeğin 1974 yılında Erzurum Oltu’da doğdu. 1999 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2003 Yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Cuma Ocaklı Kimdir - Cuma Ocaklı Resimleri - Cuma Ocaklı Biyografisi - Cuma Ocaklı Hakkında Cuma Ocaklı (d. 1947, Siverek - ) Türk ressam ve öğretim üyesi. Biyografi 1968 yılında İstanbul İlköğretmen Okulu Resim Semineri'nden mezun oldu. 1971 yılında Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
  • Soru
Ayça Şen Kimdir - Ayça Şen Resimleri - Ayça Şen Biyografisi - Ayça ŞenHakkında Ayça Şen (d. 14 Temmuz 1972, Trabzon) Türk yazar, radyo programcısı, Türkçe rock müzisyeni ve sunucu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Seramik bölümüne girdi, aynı zamanda İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru
Rudolf Belling Vikipedi, özgür ansiklopedi Rudolf Belling (d. 26 Ağustos 1886 – ö. 9 Haziran 1972), soyut heykel üreten ilk Alman heykeltraş sanatçılarındandır. II. Dünya Savaşı yıllarında Türkiye’ye göçmüş ve 30 yıl boyunca Türkiye’de yaşayarak Türk heykeltraşlarının yetişmesinde emek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Üst Alt