Son konular

Rüyada Asker Gormek

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Başlarında değerli biri bulunan asker topluluğu Muslumanlar icin Allah tarafından bir yardım ile odullendirilecekleri şeklinde tabir olunur Ruyada bir şehre ya da yerleşim alanına askerlerin girmesi yağmur ve bereketin toprakları şenlendireceğine işaret eder Ruyada başıbozuk asker gormek, capulcu ve ayaktakımı kimselere delalet eder (Ayrıca Bakınız; Ordu) Ruyada asker olmak, zorluklara rağmen zengin ve unlu olabilmek demektir Askeri silahsız gormek, iyi diye bildiğiniz birisinin size kotuluğunun dokunacağına işarettir Bir konuda karar vermeden once cok iyi duşunmelisiniz, aksi takdirde buyuk hatalar yapabilirsiniz Ruyada asker olmak, zorluklara rağmen zengin ve unlu olabilmek demektir Askeri silahsız gormek, iyi diye bildiğiniz birisinin size kotuluğunun dokunacağına işarettir Bir konuda karar vermeden once cok iyi duşunmelisiniz, aksi takdirde buyuk hatalar yapabilirsiniz Asker guc, guven, başarı, inanılacak dost anlamına gelir Ruyasında askeri uniforma giyen bir kimsenin hayatında iyi değişiklikler olacak anlamına gelir Bir gecit resmi goren kişi de toplumda istediği duruma gelir Ruyada askerleri per perişan sersefil bir halde gorduyseniz ve onların icinden biri gibi gormuyorsanız kendinizi kendi dunyevi hayatınızda bir yılma yaşayacaksınız, hayatınızda ustunuzden atamadığınız bir atalet donemi başlayacak demektir Dışardan bu duruma tanık olacaksınız ancak gucunuz bu durumu aşmaya yetmeyecek bir tur yardım almanız gereceğinin habercisidir Asker gormek kudretle yorumlanır Ruyada bir generalle konuştuğunuzu gormek, islerinizde hicbir zaman zorlukla karşılaşmayacağınıza delalet eder Bir er olarak bir askeri buroda calıştığınızı gormek, hukumet dairelerinde olan işlerinizi kolaylıkla neticelendireceğinize, bir askeri birlik icinde eğitim yaptığınızı veya takım halinde bir caddeden gectiğinizi gormek, calıştığınız yerde sevildiğinize ve her zaman icin hizmetinizden faydalanılıp takdirle anılacağınıza işarettir Bir başka rivayete gore de: Ruyada bir asker, peygamber, devlet adamı ya da bir alim ile goruluyorsa, muminler hakkında yardıma işaret eder Bir kimse ruyada bir şehre veya bir sokağa ya da bir mahalleye asker geldiğini gorse, o yerlere yağmur yağar Bazı tabirciler, asker gormeyi, muminler icin kurtuluş ve zalimlerden intikam alma olarak da yorumlamaktadırlar Kadınsanız ve ruyada asker olduğunuzu gormek, başarı ve zenginlik icin butun gucunuzle calışmanız gerektiğine, normalde sizden beklenmeyen şeyleri de gercekleştireceğiniz anlamına gelmektedir Ruyada buyuk ve şanlı bir komutanın emrinde savaşa katılmak, cok mutlu olduğunuza, kendi zaferinizle sarhoş olacağınıza işaret eder Ruyada asker evinde olmak, kişinin hanesinde bir hastalanma soz konusu olacağına, kışla icerisinde asker gormek, eski bir dosttan yardım alınacağının habercisidir Ruyada askeri hasta gormek, birisine yardım etmek istediğiniz halde kotu niyetli biri tarafından engellendiğinize, her adım attığınızda bu kişi tarafından bir adım geri cekildiğinize işaret eder Ruyada silahsız asker gormek, tanıdığınız bir kadının kotuluğune maruz kalacağınıza işarettir Ruyayı goren kişi bir bayansa ve bir askerle oturup sohbet ediyorsa ya da konuşuyorsa bir muradı olacak ve muradı icin sabrının sonunda o murada ereceğine işaret eder Ruyada askerlerin sıra halinde bir yere saldırmak uzere hareket ettiğini ve sizin de bu durumdan gururlanıp heyecanlandığınızı goruyorsanız bir işi başarmak icin ihtiyacınız olan enerjiyi kendi icinizde bulacaksınız ve etrafınızdaki her şey de bu duruma hizmet edecek demektir Ruyanızda beyazlar icinde bir deniz askeri gorduyseniz uzak bir şehirden guzel bir haber veya kısmet bekliyorsunuz ve bu beklediğiniz kısmet de size guvenli ellerden veya dillerden gelecek demektir Asker ruya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bolumumuzden yazabilirsiniz

Üst Alt