Şahin Bingöl Kimdir - Şahin Bingöl Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Şahin Bingöl Hakkında Bilgi,
Şahin Bingöl Kimdir Özgeçmişi,
Şahin Bingöl Biyografisi

ŞAHİN BİNGÖL 1968 yılında Karlıova’da Doğdu. Liseyi Karlıova’da bitirdikten sonra, Diyarbakır Sağlık Koleji ve ardından İşletme Fakültesini bitirdi. 1991 yılında kamu görevine başladı. Ankara SSK gibi önemli kurumlarda görev yaptı. 10 yıldan beri Bingöl İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini 7 Mart 2011 tarihine kadar yürütmekte idi. Evli ve bir çocuk babası olup, az derecede İngilizce bilmektedir.

ALDIĞI EĞİTİMLER :

Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi
İdare Hukuku ve Personel Eğitimi
İntiharı Önleme Eğitimi Programı (Sosyal Program)
Beslenme Eğitimi
Üreme Sağlığı Eğitimi
Kamu Araştırmaları ve Eğitim Programı
Tütün ve Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Eğitimi
Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Kişisel Gelişim ve İletişim Eğitimi
Liderlik ve Ekip Çalışması Eğitimi

KATILDIĞI KURSLAR :

Sağlıkta Dönüşüm Programı
Sağlıkta Otomasyon Sistemi
Trafik Döner Sermaye Kontrol Sistemi

KATILDIĞI SEMİNER VE KONGRELER :

Türkiye Sağlık Yöneticileri Kongresi

KATILDIĞI DENETİMLER:

Personel Eğitim ve Denetimi

GÖREV ALDIĞI KOMİSYONLAR :

Bingöl Valiliği Terör ve Terörden Zarar Görenler Komisyonu Üyesi
Türkiye Sağlık Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Genel Başkan Yardımcıs
İl Tütün Kurulu İl Koordinatörü

Similar threads

• Soru
Şahin Bingöl Hakkında Bilgi, Şahin Bingöl Kimdir Özgeçmişi, Şahin Bingöl Biyografisi ŞAHİN BİNGÖL 1968 yılında Karlıova’da Doğdu. Liseyi Karlıova’da bitirdikten sonra, Diyarbakır Sağlık Koleji ve ardından İşletme Fakültesini bitirdi. 1991 yılında kamu görevine başladı. Ankara SSK gibi önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Fatih Şahin Biyografisi Fatih Şahin öz geçmişi Fatih Şahin hakkında bilgi 1965 yılında AFYON'da doğan Vali Fatih ŞAHİN, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. 2001 - 2002 yıllarında Kamu Yönetimi alanında İngiltere'de Yüksek Lisans yaptı. 1988 yılında Kaymakam Adaylığı, 1991...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
  • Soru
Abdulkadir Şahin, Abdulkadir Şahin Kimdir, Abdulkadir Şahin BiyografiAbdulkadir Şahin Özgeçmişi Hakkında Bilgi Abdulkadir Şahin Kimdir? 1956 Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Dutluca Köyünde doğdu Ailesi 1968 yılında Osmaniye’ye yerleşti Şanlıurfa Cumhuriyet İlkokulu Osmaniye Merkez Orta Okulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
  • Soru
Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir, Prof. Dr. Mustafa Şahin hayatı, Prof. Dr. Mustafa Şahin biyografisi Doğum Tarihi : 03.03.1961 Doğum Yeri : Yeniceköy, Seydişehir, Konya Medeni Durumu : Evli, 3 Çocuk Babası Öğrenim: İlkokul : Yeniceköy, 1968-1972 Ortaokul : Seydişehir, 1973-1975 Lise : İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
  • Soru
Elmas Şahin Kimdir - Elmas Şahin Resimleri - Elmas Şahin Biyografisi - Elmas Şahin Hakkında Elmas Şahin (d. 1969, Doğanşehir, Malatya), Türk yazar / akademisyen. Yaklaşık otuz yıldır Mersin'de yaşayan Elmas Şahin 2001 yılında Atatürk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Üst Alt