Salamura zeytin yapılırken
Salamura zeytin kurarken;
Ekşimtrak olmasını isterseniz zeytinleri kırdıktan sonra hemen aynı gun tuzlu suyunu koyunuz Yok eğer tatlı olmasını istiyosanız, o zaman zeytini kırdıktan sonra soğuk su dolu kavanoza koyup 34 gun bekletin ve hergun bu suyu değiştirin Zeytinin acısı gidene kadar bunu yapın ve sonra tuzlu suya koyun Bakın o zaman nasıl da tatlı olur
Salamura zeytin kurarken;
Ekşimtrak olmasını isterseniz zeytinleri kırdıktan sonra hemen aynı gun tuzlu suyunu koyunuz Yok eğer tatlı olmasını istiyosanız, o zaman zeytini kırdıktan sonra soğuk su dolu kavanoza koyup 34 gun bekletin ve hergun bu suyu değiştirin Zeytinin acısı gidene kadar bunu yapın ve sonra tuzlu suya koyun Bakın o zaman nasıl da tatlı olur