Salim Pancar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Salim Pancar İlköğretim Okulu Hakkında - Salim Pancar İlköğretim Okulu Tanıtım - Salim Pancar İlköğretim Okulu Resimleri - Salim Pancar İlköğretim Okulu İletişim

Salim Pancar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1974 yılında yapılmış olup bugüne kadar hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Ancak 8 yıllık eğitime geçilmesiyle birlikte bina ihtiyacı karşılamaz olmuş ve aynı bahçe içerisine yeni bir bina daha yapılmıştır. Yeni bina 1998' de hizmete girmiştir.

Okulumuzun Misyonu

Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanına ve milletine hayırlı, teknoloji ve yeniliklere açık, çağın gereklerini kabullenmiş olarak bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, edindiği bilgi ve becerileri davranışa dönüştürerek olumlu kullanabilen, yaşamı süresince karşılaştığı engelleri aşmak için gücünü asil kanından alan bireyler olarak yetiştirmektir.

Okulumuzun Vizyonu

Yüce Atatürk'ün "Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır. İtimat ve İtaatin olduğu yerde, disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur ve huzurun olduğu yerde de başarı vardır." sözünden hareketle; tüm ekip olarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde okulumuzun eğitim kalitesini arttırmak, artışı daimi kılmak, orta öğrenime devam oranını % 100'e çıkarmak, eğitim alanında ilimizde söz sahibi konumuna yükselip bayrağı daha ileriye taşımaktır.

Okulumuzun Hedefleri

Başarıyı yükselmek ve yükselişi sürekli kılmak
Liselere giriş ve devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavlarına katılımın ve kazanımların bir önceki yıla göre arttırmak
Velilerin okula ve eğitime olan ilgilerinin arttırmak
Eğitim gönüllülerinin çalışmalarını eğitimde başarının arttırılması adına yönlendirmek ve etkin hale getirmek
Öğrencilerin serbest zamanlarının değerlendirilmesi ve sosyal yönden geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yapmak
Çalışanlardan gelen öneri sayısını her yıl arttırmak ve gelen önerileri değerlendirerek uygun çalışmaları etkinleştirmek

Temel Değerlerimiz

· Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız.
· Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız.
· Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız.
· Öğrenci, veli ve toplum beklentilerine odaklı çalışırız.
· Ortak aklı kullanarak kararlar alırız ve fırsat eşitliğini okulda yaşatırız.
· Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak, kaliteli eğitimden ödün vermeyiz.
· Farklılıkları değer verir ve zenginlik olarak kabul ederiz.
· Paydaşlarımız ile iletişime önem veririz.
· Çalışanların kendini güvende hissetmelerini, işbirliğine dayalı çalışmalarını ve kendilerini sürekli geliştirmelerini sağlarız.
· Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmak isteyen okul toplumunun tüm bireylerini destekleriz.
· Görevlerimizi yerine getirirken objektiflik ilkesini uygularız.
· Tüm ilişkilerde insana saygı esasını uygular; çalışan ve hizmet alanların beklenti duygu ve düşüncelerine değer veririz.
· Çalışmalarda etkililik ve verimliliğin ekip çalışmalarıyla sağlanacağı anlayışı kabullenerek ekip çalışmalarına gereken önemi veririz.
· Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adil oluruz ve çalışanın kurum katkısını tanıyıp takdir ederiz.
· Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz

Salim Pancar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 272 223 42 04
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Sahipata Mah. 156. Sok. No:38
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: salimpancar@hotmail.com - salimpancar@gmail.com - salimpancario@gmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Salim Pancar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt