Son konular

Salim Uslu Kimdir - Salim Uslu Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Salim Uslu Biyografi,
Salim Uslu Kimdir Hakkında Bilgi,
Salim Uslu Özgeçmiş
Salim Uslu 1955 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde doğdu. Lise'yi bitirdikten sonra özel sektör ve kamuya ait çeşitli işyerlerinde çalıştı.

1976 yılında Hak-İş'in kuruluşu ile birlikte sendikal faaliyete başladı. Değişik işkollarında çalıştı. 1980-1995 yılları arasında Hak-İş Konfederasyonu genel eğitim sekreterliği ve Öz Gıda İş Sendikası genel sekreterliği görevlerinde bulundu.

3 Aralık 1995 tarihinden itibaren Hak İş Konfederasyonu genel başkanlığı ve Öz Gıda İş Sendikası genel başkanlığını birlikte yürüttü.

Uluslararası Ekonomik İlişkiler Derneği (IIRA), AB-Türkiye Ekonomik ve Sosyal Konsey Karma İstişare Komitesi, Türkiye -Avrasya Sendikaları Dayanışma Konseyi, Avrupa Sendikalar Konfederasyonu icra Kurulu, Ekonomik ve Sosyal Konsey üyesi bulunduğu kurumlardan bazıları.

"Bütün Yönleriyle 1 Mayıs" ve "Çağdaş Sendikal Anlayış" başlıklı yayımlanmış iki kitabı var.
Evli ve üç çocuklu.

Similar threads

• Soru
Salim Uslu Biyografi, Salim Uslu Kimdir Hakkında Bilgi, Salim Uslu ÖzgeçmişSalim Uslu 1955 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde doğdu. Lise'yi bitirdikten sonra özel sektör ve kamuya ait çeşitli işyerlerinde çalıştı. 1976 yılında Hak-İş'in kuruluşu ile birlikte sendikal faaliyete başladı. Değişik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Mahmut Uslu, Türk iş adamı ve siyasetçidir. Ne iş yapar sorusuna yanıt olarak, Uslu birçok şirketin yönetim kurulu başkanı veya yönetim kurulu üyesidir. Bunlar arasında inşaat, enerji, gıda ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler bulunmaktadır. Ayrıca, Uslu, AK Parti’nin Erzurum İl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Mahmut Uslu, Türk iş adamı ve siyasetçidir. Ne iş yapar sorusuna yanıt olarak, Uslu birçok şirketin yönetim kurulu başkanı veya yönetim kurulu üyesidir. Bunlar arasında inşaat, enerji, gıda ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler bulunmaktadır. Ayrıca, Uslu, AK Parti’nin Erzurum İl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
  • Soru
Mustafa Uslu Kimdir Biyografi? Mustafa Uslu, Türk iş adamı ve girişimcidir. Uslu, 1980 yılında İstanbul’da doğdu ve Marmara Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı. İş hayatına genç yaşta başlayan Uslu, öncelikle ailesine ait bir şirkette çalıştı. Mustafa Uslu, 2005 yılında kendi şirketini kurarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Kemal Türkler Kimdir - Kemal Türkler Biyografisi Kemal Türkler (1926, Denizli – 22 Temmuz 1980, İstanbul), DİSK`in kurucusu ve ilk genel başkanı. Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu lideri, işçi sınıfının önemli kişilerinden Kemal Türkler, 1926 yılında Denizli’de, yoksul bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Üst Alt