Samsung Galaxy Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Samsung Galaxy Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy telefonlarda numara engelleme işlemi oldukça kolaydır. İlk olarak, telefonunuzun ayarlar menüsüne girin. Ardından, arama ayarları bölümünü seçin. Burada, numara engelleme seçeneğini bulacaksınız. İstenmeyen numaraları engellemek için bu seçeneği etkinleştirin. Ayrıca, siyah listeye eklemek istediğiniz numaraları da buradan girebilirsiniz. Bu sayede, o numaralar size ulaşamaz. Numara engelleme işlemi tamamlandığında, artık rahatsız edici aramalarla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Samsung Galaxy telefonlarınızda numara engelleme özelliğini kullanarak istenmeyen çağrıları engelleyebilirsiniz.
İçindekiler

1. Samsung Galaxy Numara Engelleme Nasıl Yapılır?​

Samsung Galaxy telefonunuzda numara engelleme işlemi oldukça kolaydır. Numara engelleme özelliğini kullanarak istenmeyen aramaları veya mesajları engelleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Telefonunuzun Ayarlar bölümüne gidin.
Adım 2: Ayarlar menüsünde “Numara Engelleme” veya “Engellenen Numaralar” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Adım 3: “Yeni Ekleyin” veya “Numara Ekle” gibi bir seçenek seçin.
Adım 4: Engellemek istediğiniz numarayı girin ve “Ekle” veya “Kaydet” düğmesine dokunun.
Artık belirttiğiniz numara engellenmiş olacaktır. Engellenen numaralar listesini istediğiniz zaman kontrol edebilir veya numarayı kaldırabilirsiniz.

2. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Kontrol Ederim?​

Samsung Galaxy telefonunuzda engellenen numaraları kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Ayarlar menüsüne gidin.
Adım 2: “Numara Engelleme” veya “Engellenen Numaralar” seçeneğine dokunun.
Adım 3: Engellenen numaraların listelendiği bir sayfa açılacaktır. Burada engellediğiniz numaraları görebilirsiniz.
Adım 4: Numarayı kaldırmak isterseniz, numaranın yanındaki “Kaldır” veya “Sil” seçeneğine dokunun.
Bu şekilde engellediğiniz numaraları kontrol edebilir ve istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.

3. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaralar Mesaj Gönderebilir mi?​

Hayır, Samsung Galaxy telefonunuzda engellediğiniz numaralar size mesaj gönderemez. Engellediğiniz numaraların aramaları ve mesajları size ulaşmaz. Ancak, engellediğiniz numaralara mesaj göndermeye devam edebilirsiniz.

4. Engellenen Numaralar Nereye Gider?​

Engellediğiniz numaralar Samsung Galaxy telefonunuzda “Engellenen Numaralar” listesine gider. Bu listede engellediğiniz numaraları kontrol edebilir ve istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz. Engellenen numaralar size ulaşmaz, aramaları cevapsız ve mesajları okunmamış olarak işaretlenir.

5. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Kaldırırım?​

Engellediğiniz numaraları Samsung Galaxy telefonunuzdan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 3: Engellenen numaraların listelendiği sayfada, kaldırmak istediğiniz numaranın yanındaki “Kaldır” veya “Sil” seçeneğine dokunun.
Numara artık engellenen numaralar listesinden kaldırılmış olacaktır.

6. Samsung Galaxy’de Numara Engelleme Özelliği Hangi Modellerde Bulunur?​

Samsung Galaxy telefonların çoğunda numara engelleme özelliği bulunmaktadır. Ancak, eski veya bazı özel modellerde bu özellik bulunmayabilir. Numara engelleme özelliğinin bulunduğu bazı popüler Samsung Galaxy modelleri şunlardır:
– Samsung Galaxy S21
– Samsung Galaxy S20
– Samsung Galaxy S10
– Samsung Galaxy Note 20
– Samsung Galaxy Note 10
Eğer telefonunuzda numara engelleme özelliği bulunmuyorsa, üçüncü taraf uygulamaları kullanarak bu özelliği ekleyebilirsiniz.

7. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaralar Nasıl Sesli Mesaj Bırakabilir?​

Engellenen numaralar Samsung Galaxy telefonunuzda size sesli mesaj bırakamaz. Engellediğiniz numaraların aramaları ve mesajları size ulaşmaz. Sesli mesaj bırakmak için numaranın engellenmemiş olması gerekir.

8. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Engellerim?​

Samsung Galaxy telefonunuzda engellenen numaraları engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 4: Engellemek istediğiniz numarayı girin ve “Ekle” veya “Kaydet” düğmesine dokunun.
Bu şekilde istenmeyen numaraları engelleyebilirsiniz.

9. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Görüntülerim?​

Samsung Galaxy telefonunuzda engellenen numaraları görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 3: Engellenen numaraların listelendiği bir sayfa açılacaktır. Burada engellediğiniz numaraları görebilirsiniz.
Bu şekilde engellediğiniz numaraları görüntüleyebilirsiniz.

10. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Engellerim?​

Samsung Galaxy telefonunuzda engellenen numaraları engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bu şekilde istenmeyen numaraları engelleyebilirsiniz.

11. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Kaldırırım?​

Engellediğiniz numaraları Samsung Galaxy telefonunuzdan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 3: Engellenen numaraların listelendiği sayfada, kaldırmak istediğiniz numaranın yanındaki “Kaldır” veya “Sil” seçeneğine dokunun.

12. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Kontrol Ederim?​

Samsung Galaxy telefonunuzda engellenen numaraları kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 4: Numarayı kaldırmak isterseniz, numaranın yanındaki “Kaldır” veya “Sil” seçeneğine dokunun.
Bu şekilde engellediğiniz numaraları kontrol edebilir ve istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.

13. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaralar Mesaj Gönderebilir mi?​

Hayır, Samsung Galaxy telefonunuzda engellediğiniz numaralar size mesaj gönderemez. Engellediğiniz numaraların aramaları ve mesajları size ulaşmaz. Ancak, engellediğiniz numaralara mesaj göndermeye devam edebilirsiniz.

14. Engellenen Numaralar Nereye Gider?​

Engellediğiniz numaralar Samsung Galaxy telefonunuzda “Engellenen Numaralar” listesine gider. Bu listede engellediğiniz numaraları kontrol edebilir ve istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz. Engellenen numaralar size ulaşmaz, aramaları cevapsız ve mesajları okunmamış olarak işaretlenir.

15. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Kaldırırım?​

16. Samsung Galaxy’de Numara Engelleme Özelliği Hangi Modellerde Bulunur?​

Samsung Galaxy telefonların çoğunda numara engelleme özelliği bulunmaktadır. Ancak, eski veya bazı özel modellerde bu özellik bulunmayabilir. Numara engelleme özelliğinin bulunduğu bazı popüler Samsung Galaxy modelleri şunlardır:
– Samsung Galaxy S21
– Samsung Galaxy S20
– Samsung Galaxy S10
– Samsung Galaxy Note 20
– Samsung Galaxy Note 10
Eğer telefonunuzda numara engelleme özelliği bulunmuyorsa, üçüncü taraf uygulamaları kullanarak bu özelliği ekleyebilirsiniz.

17. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaralar Mesaj Gönderebilir mi?​

18. Engellenen Numaralar Nereye Gider?​

19. Samsung Galaxy’de Engellenen Numaraları Nasıl Kaldırırım?​

Samsung Galaxy Numara Engelleme Nasıl Yapılır?​

1. Ayarlar uygulamasını açın.
2. Arama ayarlarına dokunun.
3. Numara engelleme seçeneğini bulun.
4. Engellenmesini istediğiniz numarayı ekleyin.
5. Numarayı engellemek için kaydet butonuna dokunun.

Ayarlar uygulamasını açın.
Arama ayarlarına dokunun.
Numara engelleme seçeneğini bulun.
Engellenmesini istediğiniz numarayı ekleyin.

Üst Alt