Sarıkavak İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Sarıkavak İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıkavak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıkavak İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkavak İlköğretim Okulu İletişim

Sarıkavak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Çameli İlçesinin Sarıkavak Köyü’nde bulunmaktadır. Adını bulunduğu köyden almakta olup adı Sarıkavak İlköğretim Okulu’dur.
Okulumuz iki katlı betonarme bir yapıdır. Ancak bu binaya 1998 yılında taşınmıştır. Daha önce tek katlı ve iki derslikli bir yapıda hizmet vermiştir. Okulumuz bünyesinde, 1 adet kullanılamaz durumda bulunan lojman, 1 adet odunluk ve yemekhane olarak kullanılan eski okul binası olmak üzere 3 adet ek bina bulunmaktadır.Okulumuza ait 200 m²’si parke döşeli olmak üzere yaklaşık 1000 m²’lik bir bahçe bulunmakta olup; bahçenin çevresi fidanlarla çevrilmiştir.

Okul 8 derslikten ayrıca 1 öğretmenler odası, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 müdür odası olmak üzere 11 bölümden oluşmaktadır. Okulumuz kadrosunda 1 müdür, 2’si sözleşmeli/ücretli olmak üzere 11 öğretmen ve 1 hizmetli bulunmaktadır.

Sarıkavak İlköğretim Okulu sadece Sarıkavak Köyü’ne değil, bazı çevre köylere de hizmet vermektedir. Bu köyler Emecik ve Akpınar köyleridir. Bu nedenle okul öğrencilerinin büyük kısmı “Taşımalı Eğitim Sistemi” çerçevesinde okulumuza taşınmaktadır. Öğrenci mevcudu 127 dir. Bunlardan 93 tanesi taşımalı, 34 tanesi taşımasızdır.

“8 Yıllık Kesintisiz Eğitim” kapsamında eğitim verilmekte olup Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Bilgisayar sınıfları mevcuttur. Diğer branş dersleri de aynı sınıflarda işlenmektedir. 6,7 ve 8. sınıflardan birer adet olması nedeniyle derslik konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır. Okulumuzda standart ders araç gereçleri bakımından fazla bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Sarıkavak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çameli
Okulun Telefonu: 258 585 12 57
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Sarıkavak Köyü
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 460036@meb.gov.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sarıkavak İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt