Savcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Savcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Savcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Savcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Savcılar İlköğretim Okulu İletişim

Savcılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1944 yılında eğitim-öğretime açılmış ve 1986
yılına kadar eski okul binasında eğitim öğretime devam etmiştir

1986 yılında yeni okul binasında (Bu Bina ) eğitim öğretime başlamış ve 1998 yılına kadar devam etmiştir. 1998 yılında ise yeni kanunla sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmesi ile sekiz sınıflı Savcılar İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

MİSYONUMUZ

TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARINI BİRE BİR YERİNE GETİRMEKTİR

Bireyleri,

1. Atatürk ilke ve inkılâplarına ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek;

2. Beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek;

3. İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak;

Böylece, bir yandan Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak; öte yandan millî birlik ve bütünlük içinde iktisadî, sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yaptırmaktır.

STRATEJİLERİMİZ

SÜREKLİ GELİŞİM VE DEĞİŞİM

KAYNAKLARI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMA

SÜREKLİ KAYNAK TEMİNİ

BİRLİKTE KARAR VERME

BİRLİKTE SEVİNME

BİRLİKTE ÜZÜLME

MUHAKEME VE YORUM

"RÜZGÂRIN NASIL ESTİĞİ FARKETMEZ, FARKI YARATAN YELKENLERİMİZİ NASIL AÇTIĞIMIZDIR."

Savcılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: (274)5217069
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: AKDAĞ KASABASI SAVCILAR MH.
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Savclar lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: simavsavcilar@gmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Savcılar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt