Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Resimleri - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇE

Okulumuz eski binası 1986 yılında hayırsever bir vatandaş olan Güngör PURA tarafından yaptırılmıştır. O yıllarda çiftçilikle uğraşan Güngör hanım okul yaptırmak amacıyla Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvurur. Kendisine Okul yeri olarak gösterilen şu anki okul alanı Köy Tüzel Kişiliğinden satın alınarak okul inşaatına başlanır.

Okul önce 3 derslikli olarak planlanır. Daha sonra sınıf sayısı 5’e çıkarılır. İnşaat sürerken köy halkının katılımı sağlanır. Güngör Hanım’a da rica edilerek okul 10 derslikli olarak bitirilir.

Güngör Hanım’ın isteğiyle okulumuza anne ve babasının isimleri verilmiştir. Böylelikle Savuca Fatma Suat İlkokulu ismi ortaya çıkmıştır.

Daha sonraları binanın eskimesi ve derslik ihtiyacının artmasından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 derslikli yeni binamızın ihalesi 2006 yılında yapılmış ve 2007 yılında Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu olarak hizmete açılmıştır.

Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SAVUCA FATMA SUAT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Turan Mah.lnönü Cad. No:1 Savuca Beldesi

Telefon Numarası: 2565210144

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi :Bilgi Yok

Web Adresi:Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt