Son konular

Sebahattin Karakelle Kimdir - Sebahattin Karakelle Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Sebahattin Karakelle Hakkında Bilgi,
Sebahattin Karakelle Özgeçmiş,
Sebahattin Karakelle Kimdir biyografisi
Sebahattin Karakelle 5 Şubat 1950 yılında Erzincan'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Bedriye'dir.

Eğitimci; Gümüşhane Öğretmen Okulu ve Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü'nü bitirdi.

Erzincan Karakaya, Salih Erkan Ortaokulu ve Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. Erzincan, Elazığ ve Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Erzincan Üniversitesi Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu 2. Başkanı oldu. Erzincanspor Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 21. Dönem Erzincan Milletvekili.

21. Dönem'de TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi olarak görev yaptı. Karakelle, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Similar threads

• Soru
Sebahattin Karakelle Hakkında Bilgi, Sebahattin Karakelle Özgeçmiş, Sebahattin Karakelle Kimdir biyografisiSebahattin Karakelle 5 Şubat 1950 yılında Erzincan'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Bedriye'dir. Eğitimci; Gümüşhane Öğretmen Okulu ve Erzurum Kazım Karabekir Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Sebahattin Akkın Biyografi, Sebahattin Akkın Hakkında bilgi, Sebahattin Akkın KimdirSabahattin AKKIN 1962 Aydın söke bağarası doğumlu. İlk ve orta tahsilini BAĞARASI'NDA tamamladıktan sonra lise tahsilini İzmir’de bitirmiştir. Üniversite tahsilini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Sebahattin Akkın Biyografi, Sebahattin Akkın Hakkında bilgi, Sebahattin Akkın KimdirSabahattin AKKIN 1962 Aydın söke bağarası doğumlu. İlk ve orta tahsilini BAĞARASI'NDA tamamladıktan sonra lise tahsilini İzmir’de bitirmiştir. Üniversite tahsilini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Burhan Çakır biyografi, Burhan Çakır Kimdir özgeçmişi, Burhan Çakır Hakkında BilgiBurhan Çakır Erzincan ili Tercan ilçesinde 1969 Yılında doğdu. İlk ve Orta okulu Kargın Beldesinde okudu. Orta öğrenimini Erzincan İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Muhasebe programından mezun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru
Post date: 2023-06-25 05:13:23 Forum title: Haberler Thread title: İllere Göre Ak Parti Adayları Post ID: 516718 Username: iltasyazilim Keywords: SEO Message: 2024 İllere Göre Ak Parti Adayları Adalet ve Kalkınma Partisinde (AK Parti) 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler için belirlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Üst Alt