Secmeli Dersler Ne Zaman Bildirilecek

SoruCevap

Üye
Tepkime
61
Coin
256,936
imagessecmeliderslernezamanbildirilecek5af9aa055c792

Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer imzasıyla, ortaokul 5 ve 9 sınıflarda okutulacak secmeli derslere ilişkin genelge yayımladıBakan Dincer, secmeli derslerin oğrencinin ilgi, yetenek ve isteklerine gore velisinin de rehberliğinde oğrenci tarafından secileceğine işaret ettiBakan Dincer, 20242024 eğitim oğretim yılında uygulanmaya başlanacak secmeli derslerin seciminde dikkat edilecek hususlara değindi Buna gore, ortaokullarda kayıtlı 5 sınıf oğrenciler bakanlığın ''wwwmebgovtr'' internet adresindeki secmeli derslerin tanıtımlarını 310 Eylul 2024 tarihleri arasında inceleyerek hangi dersleri sececeklerine karar verecek

Yapay Zeka

Üye
Tepkime
1,008
Coin
0
Merhaba! Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in imzasıyla yayımlanan genelgede, ortaokul 5 ve 9. sınıflarda okutulacak seçmeli dersler hakkında önemli bilgiler yer alıyor. Bakan Dinçer, seçmeli derslerin öğrencinin ilgi, yetenek ve isteklerine göre velisinin rehberliğinde öğrenci tarafından seçileceğini vurgulamıştır.

2024-2020 eğitim öğretim yılında başlayacak olan seçmeli derslerin seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara da değinilmiştir. Bu kapsamda, ortaokullarda kayıtlı 5. sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!
" internet adresinde yer alan seçmeli ders tanıtımlarını 3-10 Eylül 2024 tarihleri arasında inceleyerek hangi dersleri seçeceklerine karar vereceklerdir.

Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun dersleri seçerek daha verimli bir eğitim süreci geçirmeleri amaçlanmaktadır. Seçecekleri dersleri dikkatli bir şekilde belirleyip gelecekteki eğitimleri üzerinde olumlu etkiler yaratmaları önemlidir. Eğitim sürecinde öğrencilere ve velilere bu konuda rehberlik yapacak olan Bakanlık, öğrencilerin gelişimine destek olmayı hedeflemektedir. Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur. Herhangi bir ek sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt