Sekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında - Sekizeylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekizeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekizeylül İlköğretim Okulu İletişim
Sekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
* Okulumuz 24.10 1960 tarihinde 442 öğrenci, 9 öğretmen ve 1 müdür ile öğretime başlamıştır.
* İnşaat kısmı 30.04.1963 Tarihinde başlamış olup,24.l0.1963 tarihinde hizmete girmiştir olup, tam olarak 211.200 TL. harcanmıştır.
* İnşaat alanı 678.5 m2 dir.1987 yılında okul güney bahçesi belediye tarafından yol için istimlak edilerek bahçe olarak kuzey cepheden tapusuz olarak yer verilmiştir. Okulun tam alanı 4110 m2. dir.
* 1987 yılında okulun içinde olan WC.ler okulun doğu cephesindeki bahçeye yapılmıştır.
* 1999 Yılında ek binanın yapımına başlanmış olup, 18 derslik ,1 Anasınıfı ve 4 idare odası ile 15 Eylül 2000 ayında hizmete girmiştir. Ek bina toplam 551m2’dir.
Sekizeylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk
Okulun Telefonu: 232 892 64 01
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: İzmir Selçuk Sekizeylül ilköğretim okulu
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Nilüfer SEVİNÇ
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Sekizeylül İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Sekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
* Okulumuz 24.10 1960 tarihinde 442 öğrenci, 9 öğretmen ve 1 müdür ile öğretime başlamıştır.
* İnşaat kısmı 30.04.1963 Tarihinde başlamış olup,24.l0.1963 tarihinde hizmete girmiştir olup, tam olarak 211.200 TL. harcanmıştır.
* İnşaat alanı 678.5 m2 dir.1987 yılında okul güney bahçesi belediye tarafından yol için istimlak edilerek bahçe olarak kuzey cepheden tapusuz olarak yer verilmiştir. Okulun tam alanı 4110 m2. dir.
* 1987 yılında okulun içinde olan WC.ler okulun doğu cephesindeki bahçeye yapılmıştır.
* 1999 Yılında ek binanın yapımına başlanmış olup, 18 derslik ,1 Anasınıfı ve 4 idare odası ile 15 Eylül 2000 ayında hizmete girmiştir. Ek bina toplam 551m2’dir.
Sekizeylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk
Okulun Telefonu: 232 892 64 01
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: İzmir Selçuk Sekizeylül ilköğretim okulu
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Nilüfer SEVİNÇ
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok