Son konular

Ses kısıklığı çözümü suya üfleme

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
51
Coin
256,936
h4Ses felci geçiren, ses kısıklığı yaşamış ve ses tonundan hoşnut olmayan kişiler suya üfleme tekniği cihazı ile yapılan terapiyle, istediklere sese kavuşabiliyorh4 Ses kısıklığı çözümü suya üfleme Suya üfleme tekniğinin fazla uzun senelerdir özellikle Kuzey Avrupa ülkelerinde kullanılan bir usul olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op Dr Murat Koç “Bu cihazlar baştan sona suya üfleme tekniği daha pratikleşerek yaygınlaştı Burada amacımız hastaya ses terapisi ile sesinin tonunu başkalaştırmak ve ses kalitesini artırmak Keza kişiye uygu, anlaşılır ve pürüzsüz bir sese ulaşmasını amaçlıyoruz Hastalarımız genelde ses teli felçli olan hastalar ya da sesinde herhangi bir sorunu olmayıp sesini jurnal hayatta kullanması gereken imam, müezzin, hoca, ses sanatçıları ve çağrı merkezi çalışanları ses kısıklığını en fazla yaşayan gruplar olarak karşımıza çıkmaktadır Bu tedavinin başlangıcında haftada bir 4 hafta süreç boyunca görüşüyoruz Ama yeni bir sese ulaşma süreci, ortalama 6 ay sürmektedir ifadelerini kullandı “SES TERAPİSİNİN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM Ses terapisi alan Hayrisan Gökmen (53) ise, “Tiroit kanseriydim Çok şükür hayata döndüm Şu Anda ise ses tellerim felç olmuş Ses terapisinin fazla faydasını gördüm Su içemezdim, hemen suyumu içebiliyorum diye konuştu Olcay DÜZGÜN KAYSERİ, (DHA) id myeparamdataon 'type':'post','v':'39' id effectobardataon effectoCategory:a,mob:1,timg:eek:rtalwpcontentuploads202411suyauflemeseskisikligi250x250,effectouniquename:ebuzzIJ4JAMF97I2203875,effectoPostId:126359,effectoPreview:false,effectoPagetitle:Ses kısıklığı çözümü suya üfleme,effectoPublDateerşembe,Kasım 24,2024,effectoTag:Ses felci¸ses kısıklığı¸Suya üfleme¸,purl: sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

Üst Alt