Seyda Fırat İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Resimleri - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Hakkında

SEYDA FIRAT İLKÖĞRETİM OKULU

Söke İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde'dir.Arsası 3901 m2 olup tapunun 414 ada 191 numaralı parselinde kayıtlıdır.Çevresi önce zeytinlikti.1970 yılında merhum Eyüp Hilmi tarafından annesi Seyda Fırat Hanım ‘ın anısına 45 milyon lira sarfedilerek yaptırılmıştır.Bina ortadan girişli dikdörtgen bir plan üzerine oturtulmuş 2 katlı ve 10 dersliklidir.1987 yılında Fen Bilgisi Laboratuvarı açılmıştır.1998 yılında Anasınıfı ,2003 yılında emekli öğretmen Demirhan SAYGI ve eşi tarafından bağışlanan kitaplarla kütüphane açılmıştır. 2003-2004 Eğitim-öğretim yılında Arife Seyda KAYHAN(FIRAT) ve Muzaffer KAYHAN tarafından okul bahçesine anasınıfı,işlik ve öğrenci tuvaletinden oluşan ek bina yaptırılmıştır.Ayrıca bu çalışmalar içerisinde eski binanın bakım,onarım,boyası ile birlikte kalorifer tesisatı yaptırılmıştır.

Seyda Fırat İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Seyda Fırat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Seyda Fırat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Seyda Fırat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Seyda Fırat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SEYDA FIRAT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: CUMHURİYET MAH. TAC SOK.NO\20

Telefon Numarası: 2565181229

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi :arzukonal@hotmail.com

Web Adresi:Seyda Fırat İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt