Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Headlines
No news have been created yet.
Z

Ugur Demirel kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
Credits
-5

Uğur Demirel kimdir?​

Her yıl perakende sektörünün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği Perakende Güneşi Ödülleri’nde, bu sene Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Market CEO’su Uğur Demirel “En Başarılı Profesyonel Yönetici” ödülünü almaya hak kazandı.

Murat ülkerin zincir marketi hangisi?​

Şok Market 1995 yılında Koç Holding bünyesinde bulunan Migros tarafından kuruldu. 2011 yılında ise Yıldız Holding tarafından satın alındı. Murat Ülker bir dönem önce Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyordu. Görevini Ali Ülker’e devreden Murat Ülker, hala Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi.
ŞOK sahibi kimdir nerelidir?
Şok Market’in bağlı bulunduğu Yıldız Holding’in sahibi daha doğrusu Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ülker vefat ettikten sonra yerine oğlu Murat Ülker geçti. Sabri Ülker 1920 yılında Kırım’ın Aluşta kentinde doğmuştu. 12 Haziran 2012 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Küçük Çamlıca semtinde hakkın rahmetine kavuştu.

Şok Market Getir satıldı mı?​

Yıldız Holding, geçen yılın son aylarında gündeme gelen bir kısım azınlık payların Getir’e satışını, dünyada ve bölgede oluşan olumsuz koşullar nedeniyle durdurma kararı aldıklarını duyurdu. Yıldız Holding, Getir Perakende ile devam eden Şok hisselerinin satışı görüşmelerini durdurduğunu açıkladı.

Şok Market müdür?​

Remzi Özdemir – Şube Genel Müdürü – Şok Marketler | LinkedIn.
Murat Ülker hangi marketin sahibidir?
Türkiye’nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

Bizim Toptan kim?​

Bizim Toptan; gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye’de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası şirketlerin, tüketici nezdinde bilinirliği yüksek markalarının toptan satışını yapmaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri