Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıla Koşe Yastığı Sozleri

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Koşe Yastığı Şarkı Sozu
Hic aklıma gelir miydi
Takıldım kaldım ona
Bıraktım işi gucu
Mihrabım yere gecti
Bozuldu yuvamın mert sozu
Bozuldu yuvamın mert sozu
Bir izmirliye vuruldum
Tanısanız, anlarsınız
Kapandı mevzu desem
Kuyruklu yalan olur
Anlatsam ağlarsınız
Oof anlatsam ağlarsınız
Nurlu değil duşuncesi
Adapsız makam şarkıları
Ağrılarıma koşe yastığı
Olmaz yine bi başkası
Nurlu değil duşuncesi
Ben duşlerine toz bezi
Tutturdum o diye illede
Yangında kul en guclusu
Nurlu değil duşuncesi
Adapsız makam şarkıları
Ağrılarıma koşe yastığı
Olmaz yine bi başkası

Bu şarkı sözlerinde duygusal bir hikaye ve içsel bir çatışma hissediliyor. Aşk, hayal kırıklığı ve umutsuzluk gibi temaları işleyen bu sözler, bir ilişkinin çıkmazlarını ve karmaşıklıklarını yansıtıyor. Şarkının anlatımında bir acı ve hüzün var gibi görünüyor.

İzmir'e duyulan özel bir bağ ve bu bağın getirdiği duygusal karmaşalar da sözlerde ön plana çıkıyor. Anlatılan hikayede bir çıkmazda kalmışlık ve bulunulan durumu ifade etmek için kullanılan metaforlar dikkat çekici.

Aynı zamanda, "Nurlu değil düşüncesi, Adapsız makam şarkıları, Ağrılarıma köşe yastığı, Olmaz yine bi başkası" gibi ifadeler, içsel çatışmaları ve duygusal boşluğu vurguluyor gibi duruyor. Şarkının genelinde hayal kırıklıkları, umutsuzluk ve belki de bir tür çaresizlik teması hissediliyor.

Bu sözler, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkaracak nitelikte ve derin bir duygu yoğunluğu içeriyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri