Simge Fıstıkoğlu Kimdir, Simge Fıstıkoğlu Biyografisi

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Simge Fıstıkoğlu kimdir,
Simge Fıstıkoğlu Hayatı
Simge Fıstıkoğlu nereli,
Simge Fıstıkoğlu kaç yaşında,

Simge Fıstıkoğlu Kendi Dilinden Biyografisi ;

12 Aralık 1982'de başladı hikayem. Çocukluğuma dönüp baktığımda Yeşilköy sokaklarında oynadığımız oyunları hatırlıyorum en çok. Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu, Selim Pars Koleji, Beyoğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitim gördüm.

Medyaya ilk adımımı Elle Decor Dergisi ile attım. 6 aylık stil editörlüğü deneyiminden sonra yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istediğimi anlayıp Habertürk Televizyonu'nun o dönemde Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı olan Murat Ongun'un kapısını çaldım. “Bu mesleği öğrenmek istiyorum” dediğim Murat Ongun'dan "spor servisinde hemen başla" yanıtını aldım ve hiç düşünmeden kabul ettim. Tarih 16 Ekim 2006 idi.

Haberturk Televizyonu'nda 2009 yılının Ağustos ayına dek spor spikeri&editörü olarak görev yaptım. Bu süre zarfında aralarında Fatih Terim, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Ersun Yanal, Vicente Del Bosque gibi önemli teknik direktörlerle ve Cristiano Ronaldo, Hakan Şükür, Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi başarılı futbolcularla röportajlar yaptım.

2009 yılının Ağustos ayında Haberturk Televizyonu Spor Müdürü oldum.

Habertürk'te 5. seneme yaklaşırken daha fazla soru sormak ve daha çok öğrenmek hevesiyle spor kulvarından habere geçtim. 1 Gün ve Gün Başlıyor haber kuşaklarını sundum. Şimdi ise cumartesi-pazar sabahları 09:15 – 12:00 saatleri arasında canlı yayınlanan Burası Haftasonu isimli programı hazırlayıp sunuyorum.

Şansa inanmam ama şanslı insanlar varsa, sevdikleri işi yapanlardır. Sorduğum bir soru üzerine yeni bir şey öğrendiğimde, konuklarım “anlatırken” gözlerinde samimiyeti gördüğümde çok ama çok mutlu hissediyorum.

Sen plan yaparken başına gelenlerdir hayat" derler, planları köşeye atıp, hayalleri ön sıraya alıp hikayeme devam ediyorum...

Simge

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt