Şirince Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Şirince Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Şirince Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Şirince Köyü İlköğretim Okulu İletişim
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Sırınce İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sırınce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sırınce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sırınce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sırınce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk
Okulun Telefonu: 232 8983097
Okulun Faksı: 232 8983097
Okulun Adresi: ŞİRİNCE KÖYÜ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Zehra KESER
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Sırınce İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sırınce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sırınce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sırınce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sırınce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Şirince Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk
Okulun Telefonu: 232 8983097
Okulun Faksı: 232 8983097
Okulun Adresi: ŞİRİNCE KÖYÜ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Zehra KESER
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok