Sonsuza Kadar Kitap Özeti- Susanna Tamaro

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,935
Susanna Tamaro Sonsuza Kadar Kitap Ozeti
Susanna Tamaro Sonsuza Kadar Kitabının konusu
Sonsuza Kadar roman ozeti
Sonsuza Kadar roman konusu

imagessonsuzakadarkitapozetisusannatamaro5b0883db267f9

Kırılganlığımız guce, kader bilgeliğe, trajediler aşka, zifiri karanlık icsel aydınlığa donuşebilir
“Oyle bir an oldu ki, ikimizin minik taşları duzgun bicimde yan yana duştuler Ben bir adım atıyordum, sen de aynı uzunlukta bir adım atıyordun Ben seni bekliyordum, sen bana yetişiyordun, ben sana ulaşıyordum, sen beni bekliyordun Sonsuza kadar boyle gideceğimizi sanıyorduk Oysa ben şimdi ormanda yuruyorum ve ayak izlerimden başka iz yok Kimse yurumuyor yanımda, kimse izlemiyor beni, ya da onumden gitmiyor…

Matteo ve Nora… biri ateştir diğeri su, biri akıldır diğeri yurek, biri surekli harekettir diğeriyse durgunluk ve huzur; biri duşuncedir diğeri sezgi, biri zamandır diğeriyse sonsuzluk…

Ancak bir gun bu mukemmel uyum dunyanın trajik yasaları karşısında dağılır gider… Matteo bir anda icinde dipsiz bir boşlukla tek başına kalır Ama yollar onu asla bırakmaz ve hicbir şekilde tahmin edemeyeceği bir geleceğe taşır

Zamanla doğa yasalarının gizemini keşfeden Matteo, insanların kendilerini bulmak, hayatı tanımak icin ziyaret ettiği bir tur keşiş olup cıkar Hayatın ve aşkın gizeminin, Nora ’nın ardında bıraktığı bu buyuk soru işaretinde yattığını, Matteo bir gun anlayacaktır…

Sonsuza Kadar kimi zaman yok eden, kimi zaman da arındıran icimizdeki ateşi anlatıyor…

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt