Modoratör
Tanınmış Üye
Sosyal hizmet öğrencileri nerede staj yapar?
Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri. Görme ve İşitme Engelliler Okulu. Huzurevleri.Sosyal Hizmet Stajı nasıl olur?
Staj süresi 24 gündür. Bu süreyi bölemezsiniz, hafta sonları da hesaplandığında yaklaşık bir ay boyunca staj yapmak zorundasınız. Öğrenciler staj yapacakları yeri kendileri belirlemek ve bulmak zorundadır.Sosyal hizmetlerin stajı var mı?
Evet. Sosyal Hizmetler Önlisans Programında kayıtlı öğrencilerin staj yapmaları zorunludur. Bütün derslerini veren ancak staj yapmayan öğrenciler mezun olamazlar.Sosyal Hizmetler staj kaçıncı sınıfta yapılır?
Sosyal Hizmetler staj kaçıncı sınıfta yapılır?Sosyal Hizmetler Önlisans Programı 3. yarıyıla kayıt yaptıran öğrenciler, staj başvurusu yapabilirler.
Staj yapanlar para alıyor mu?
Staj yapanlar para alıyor mu?Stajyer öğrenciler haftanın 3 günü 24 saatlik işletmede beceri eğitimini haftanın ya ilk üç günü ya da son üç günü olarak iş yerlerinde staj olarak tamamlamaktadırlar. Çalıştıkları bu süre için de kendilerine maaş ödemesi yapılmaktadır.
Sosyal Hizmetler lisans staj kaç gün?
Sosyal Hizmet Açıköğretim Lisans Tamamlama Programı için, 4. sınıfın bahar döneminde (8. yarıyılda) "Sosyal Hizmette Blok Uygulama" stajı bulunmaktadır. Staj süresi 8. yarıyılda haftada 12 saattir ve değerlendirme notu "Başarılı" ya da "Başarısız" olarak verilmektedir.Sosyal hizmet stajı kaç gün?
Sosyal Hizmetler Önlisans Programına; 2011-2012, 2012-2013, 2013,2014, 2014-2015 öğretim yıllarında kayıt yaptıran öğrenciler için staj isteğe bağlıdır. Staj süresi 24 iş günüdür.4 yıllık sosyal hizmetlerde staj var mı?
Sosyal Hizmetler bölümü TYT mi AYT mi?
Sosyal Hizmetler bölümü TYT mi AYT mi?Sosyal Hizmetler Bölümü okumak için TYT ve AYT sınavlarına girerek bu sınavlarda başarı elde etmeniz gerekiyor. 4 yıllık lisans bölümüne girmek isteyen kişilerin TYT sınavından 150 puan ve üzeri not alarak AYT sınavına da girmesi gerekir. 2 yıllık önlisans bölümü okumak isteyenlerin ise, TYT sınavına girmesi yeterli …
Sosyal Hizmetler staj ne zaman yapılır?
Sosyal Hizmetler staj ne zaman yapılır?Öğrenciler stajını 2. yarıyıl dönem sonu sınavından sonra herhangi bir dönemde tek seferde yapmalıdır, bölerek farklı zaman dilimlerinde yapılmamaktadır.