SPK Eğitim Semineri Başvuruları Başladı

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,935
2024 Eğitim Semineri Başvuruları Başladı

Universite Oğrencilerine Yonelik Eğitim Semineri Başvuruları BaşladıSPK Eğitim Semineri Başvuruları 14 Aralık 2024 tarihinde saat 18:00'e kadar devam edecek

Sermaye Piyasası Kurulu Eğitim Semineri Başvuruları

Eğitim Seminerine Başvurmak icin buraya tıklayın

SPK Eğitim Seminer Donemi, Seminer Suresi ve Başvuru Tarihleri

Seminer programı 0602202410022024 ve 1302202417022024 tarihleri arasındaki 5er işgunluk surede sabah ve oğleden sonra grubu olmak uzere ders anlatımı ve ornek olay incelemesi şeklinde duzenlenecektir
Başvurular, sadece internet uzerinden alınacaktır İnternet başvuruları, Sermaye Piyasası Kurulu adresinde 05122024 Pazartesi gunu saat 10:00'da başlayacak ve 14122024 Carşamba gunu saat 18:00'a kadar devam edecektir İnternetten başvuruda bulunanlar arasından kura ile tespit edilecek adayların elektronik posta adreslerine 19122024 Pazartesi gunu bildirimde bulunulacaktır Bu sebeple başvuru ekranına doğru ve gecerli bir elektronik posta adresi girildiğinden emin olunmalıdır Başka kaynaklardan edinilen başvuru sonucları gecerli olmayacaktır 19122024 tarihinde kazanan adaylara yapılan bildirimden sonra, şehir, zaman ve donem değişiklik talepleri icin 22122024 Perşembegunu son tarihtir

Seminere kabul edilen adaylar, gerekli olan belgeleri 13012024 tarihi mesai saati bitimi olan saat 18:00e kadar Kurula ulaştırmak zorundadırlar

13012024 tarihine kadar başvuru evraklarını Kurula ulaştırmayan adayların başvuruları ve seminere katılma hakları iptal edilir Başvurusu iptal edilen adayların yerine, kontenjanın doldurulması amacıyla daha once elektronik başvuruda bulunanlar arasından yeniden adaylar belirlenir Belirlenen bu adayların eposta adreslerine 18 Ocak 2024 tarihinde bildirimde bulunulur İkinci elektronik kura sonucu seminere katılmaya hak kazanan adaylar, seminer başvuru belgelerini, 27 Ocak 2024 tarihi mesai bitimi olan saat 18:00e kadar Kurula iletmeleri gerekmektedir18 Ocak 2024 tarihinde kazanan adaylara yapılan bildirimden sonra, şehir, zaman ve donem değişiklik talepleri icin 23 Ocak 2024 Pazartesi gunu son tarihtir

Seminere katılmaya hak kazanarak başvuru evraklarını gonderip gerekcesiz olarak seminere gelmeyenlerin hakkı başka bir doneme devredilemez ve diğer adayların şansını azaltmamak icin tekrar başvuru yapmaları engellenir
Seminere kabul edilen adaylar başvuru belgelerini Sermaye Piyasası Kurulu, Eskişehir Yolu 8Km No:156 06530 ANKARAadresine elden getirebilecek (başvuru sahibi dışındaki bir kişi de evrakları teslim edebilir) veya postakargo ile gonderebilecektirDolayısıyla belgelerin 13 Ocak 2024 tarihi mesai bitiş saati olan 18:00e kadar (yedek olarak acıklanan adayların belgelerinin 27 Ocak 2024 tarihi mesai bitiş saati olan 18:00e kadar) Kurulun evrak sistemine ulaşması esastır Belgelerin kabulunde, postaya veriliş tarihi dikkate alınmayacaktır

Seminerin Yapılacağı Yerler:
Seminer;
* Sermaye Piyasası Kurulu'nun Ankara merkez binasında (Eskişehir Yolu, 8 Km No: 156, Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara Orta Doğu Teknik Universitesi karşısı) ve,
*İstanbul Temsilciliği'nde (Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi No: 15 Şişli İnonu stadyumu arkasında Suzer Plaza, İstanbul yapılacaktır Adayların buyuk coğunluğu Ankara'da seminere kabul edilecektir Adaylar Ankaraİstanbul şehir tercihlerini başvuru esnasında yapacaklardır Seminerin yapıldığı yer dışında ikamet edenler, konaklama ve ulaşımı kendileri karşılayacaklardır

Devamsızlık:
Seminer donemi boyunca her gun yoklama alınır ve mazeret bildirmek koşuluyla seminere 1 gun devamsızlık hakkıbulunmaktadır 5 iş gunu suren seminere 2 gun gelmeyen adaylara Katılım Belgesi (Sertifika) verilmez

Elektronik Başvuru Dışında Seminere Katılma Hakkı Kazananlar:

Kariyer gunleri, tanıtım ve toplantı amaclı olarak Kurulun universitelere ziyaretleri esnasında sınırlı sayıda belirlediği oğrencilerin ve Kurul ile universiteler arasında yapılan mutabakat anlaşmaları cercevesinde ilgili universitelerden seminere davet edilen oğrencilerin de yukarıda belirtilen başvuru belgelerini 13 Ocak 2024 tarihi mesai bitiş saati olan 18:00e kadar Kurulun evrak sistemine ulaştırmaları gerekmektedir

Seminerle ilgili sorular icin egitimsemineri@spkgovtradresine eposta gonderebilir veya 0312292 82 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt