📢 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🚀

📝 Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı bu anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere herkesin bayramı kutlu olsun!

📢 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🚀

📝 Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı bu anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere herkesin bayramı kutlu olsun!

Spor lisesine gitmek icin kac puan gerekir?

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Forum Parası
600,455
Feedback: 0 / 0 / 0

Spor lisesine gitmek için kaç puan gerekir?

Kayıt sonrası öğrenci alımı, başvuru yapılan spor lisesinin özel yetenek sınavı ile yapılmaktadır. Yetenek sınavında 50 (elli) ve üzerinde puan alanların; yetenek sınavının % 70'i ile ortaokul başarı puanının 0'u alınarak 100 (yüz) tam puan üzerinden puan üstünlüğüne göre değerlendirme ve sıralama yapılır.

Spor lisesi yetenek sınavında neler yapılıyor?

Yetenek sınavında adayların değerlendirmesi 100 (puan) üzerinden yapılır. Bu puanın % 70'i alınır. Adaydan, bando marşlarından "beş para ver" marşının ritmini, çubukları ellerine alarak trampetle çalması istenir. Adaylar 0 – 10 arasında komisyon üyelerinin her biri tarafından puan verilerek değerlendirilecektir.
2022 spor lisesi yetenek sınavı ne zaman?
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 5-14 Temmuz Tarihleri arasında yapılacak olan Özel Yetenek Sınavı için gerekli başvuru evrak listesi – NAİM SÜLEYMANOĞLU SPOR LİSESİ
Spor liselerinde hangi bölümler var?
Bireysel Sporlar: Halter, yüzme, güreş, kayak, tenis, masa tenisi, badminton, oryantiring, eskrim, bisiklet, okçuluk, judo, karate, boks ve taekwondo. Spor Uygulamaları Dersinde, okul ve çevre imkânlarına bağlı olarak belirlenen spor branşlarından (bireysel ya da takım sporları) en az bir okul takımı oluşturulur.

2021-2022 Spor Lisesi yetenek sınavı ne zaman?

Ankara TVF Spor Lisesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılı yetenek sınavı ön kayıtları e-okul sistemi üzerinden 14-30 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Yetenek sınavı 05-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında TVF Beştepe Voleybol Salonu'nda yapılacaktır.

2021 spor lisesi başvuruları ne zaman?

Spor liseleri yetenek sınavı ne zaman 2021?
Ön Kayıtlar 14-30 HAZİRAN 2021 tarihleri arasında E-Okul üzerinden ya da Okulumuzda oluşturacağımız ön kayıt büromuzda saat: 10.00? 16.00 arasında yapılacaktır. YETENEK SINAVININ YAPILMASI: Sınav5-14 TEMMUZ 2021 tarihlerinde Okulumuzun Spor tesislerinde yapılacaktır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Üst Alt