Spor Yaparken Dinlenecek Müzikler

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Eylül-Ekim ayları fitness salonlarının en çok yeni kayıt aldığı aylardır. Ben de vücut geliştirme sporuna başlayan veya devam edenler için kendim spor yaparken dinlediğim birkaç müzik ve remixi paylaşmak istedim. Fitnessda en önemli şey -beslenme dışında- motivasyondur. Eğer spor yaparken modunuz düşerse ya da spora gitmek için halsiz hissederseniz bu müzikleri dinleyerek kendinizi şartlayabilir, spor ve müziği birleştirerek daha aktif ağırlık çalışabilirsiniz.
Spor yaparken dinlenecek müzikler hareketli ve bence yabancı şarkılardan oluşmalı. Çünkü biz spor yaparken müziğin bizi abuk subuk duygulara sokmasını değil, tempomuzu sürekli yüksekte tutmasını istiyoruz. Ağırlık kaldırırken alttan gelen bass sesi insanın motivasyonunu arttırıyor ve daha güçlü ve seksi hissetmesini sağlıyor. Açıkçası fitness müziği olarak eklediklerim, çeşitli şarkıların bir araya getirilip remix yapılmasından ibaret ancak bu müzikler gerçekten de spor yaparken insanın modunun düşmesini önlüyor.
Dur durak bilmeden çalacak spor yaparken dinleyeceğiniz 5 müzik youtube linki ekledim, eğer bu yazıya yorum atarsanız daha çok çeşit spor müziği ekleyebilirim.

Tavsiyem, küçük kablosuz, spor için kulaklıklardan kullanmanız ancak pek çok kişi kablolu kulaklık ile de iyi idare edebiliyor. Geçelim fitness müziklerine…
İşte fitness – pilates salonlarında spor yaparken dinlenecek müzikler:

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt