Steam şifremi unuttum ne yapmalıyım?
Kendiniz kurtarmayı deneyin veya Steam Destek’e başvurun: Yardım sitesini kullanarak hesabınızı kendiniz kurtarmayı deneyin. Kurtarma sürecini tamamlamanıza rağmen hesabınızı otomatik olarak kurtaramadıysanız, sürecin sonunda Steam Destek ekibiyle iletişime geçmenizi sağlayacak bir formu doldurabileceksiniz.Steam Guard kurtarma kodu nerede?
Kurtarma kodumu kaydetmedim, nerede bulabilirim? Steam mobil uygulamasına giriş yapın ve ana menüden Steam Guard’ı seçin. Steam Guard sayfasında “Kurtarma Kodum” adlı bir menü seçeneğini göreceksiniz. Güvenlik nedeniyle, Steam mobil uygulamasına giriş yapamıyorsanız kurtarma kodunuzu görüntüleyemezsiniz.Steam Ticket Nasıl Atılır?
Gigapat
- Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek – Yardım edin! Giriş yapamıyorum.
- Buradan parolamı değiştir bölümüne girin.
- E-posta adresinizi girin ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıklayın.
- Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri girin ve destek talebi oluşturun.
Steam Guard koduna nasıl bakılır?
Steam istemcisine giriş yapmışken, Steam Guard’ı istemcinin sol üstünde bulunan “Steam”e tıklayarak etkinleştirebilirsiniz. Ardından “Ayarlar”a gidin ve Hesap sekmesi altındaki “Steam Guard Hesap Güvenliğini Yönet” butonuna tıklayın.
Steam Guard kodu nasıl kaldırılır?
Adım #2: Menü butonuna basarak uygulama menüsünü açın. Adım #3: “Hesap Detayları” sekmesine giriş yapın. Adım #4: “Hesap Güvenliği” kısmının altında yer alan “Steam Guard’ı Yönet” butonuna basın. Adım #5: “Kimlik Doğrulayıcıyı Kaldır” butonu ile doğrulama ekranına geçiş yapın.Steam id nerede yazıyor?
Aşağıdaki adımları izleyerek Steam ID numaranızı öğrenebilirsiniz: Steam’i açın ve giriş yapın. Üst menüde profil adınıza tıklayarak Profil sayfasına giriş yapın. Profil sayfasında menünün hemen altında yer alan yeşil renkli bağlantıda bulunan sayılar sizin Steam ID’nizdir.Steam arkadaş eklemek için ne lazım?
Arkadaş Ekle adlı seçeneğe dokun. Bu seçeneği, eklemek istediğin kişinin profil resminin altında bulabilirsin. Dokunma işlemini bitirdiğinde, bu kullanıcı Steam’deki Arkadaş listene eklenecektir. Ancak gönderdiğin arkadaş isteğinin eklediğin kişi tarafından kabul edilmesi gerekiyorsa, bir süre beklemen gerekebilir.
Sınırlandırılmış Steam hesabı nedir?
Steam Destek :: Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları Steam, bazı hesapların çeşitli topluluk ve sosyal özelliklere (sıklıkla spam, kimlik avı ve diğer suistimaller için kullanılan) olan erişimini kısıtlayabilir.
Steam mobil uygulamasını açın. Eğer telefonunuzda giriş yapılmışsa, mevcut kodunuzu görmek için Steam Guard menüsüne gidin (en üstteki menü seçeneği). Eğer telefonunuzda Steam’e giriş yapılmamışsa, mevcut kodunuz giriş sayfasında görüntülenebilir. Sizden istendiğinde mevcut kodunuzu girin.
Steam ayarlarından Steam Guard’ı etkinleştirin. Steam istemcisine giriş yapmışken, Steam Guard’ı istemcinin sol üstünde bulunan “Steam”e tıklayarak etkinleştirebilirsiniz. Ardından “Ayarlar”a gidin ve Hesap sekmesi altındaki “Steam Guard Hesap Güvenliğini Yönet” butonuna tıklayın.