Sümeyye Erdoğan Kimin Eşi?

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Coin
175,520
Sümeyye Erdoğan, Türk siyasetçi Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve Bilal Erdoğan’ın kardeşidir. Sümeyye Erdoğan, 2016 yılında Selçuk Bayraktar ile evlenmiştir. Selçuk Bayraktar, Türk mühendis ve teknoloji girişimcisi olarak tanınmaktadır. Sümeyye Erdoğan’ın eşi olan Bayraktar, Türkiye’nin savunma sanayi alanında önemli projelerde yer almıştır. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar, Türk toplumunda genç ve başarılı bir çift olarak bilinmektedir. Sümeyye Erdoğan’ın eşi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için, Bayraktar’ın girişimci ve teknoloji alanındaki çalışmaları da dikkate alınmalıdır.
İçindekiler

Sümeyye Erdoğan Kimin Eşi?​

Sümeyye Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızıdır. Sümeyye Erdoğan’ın eşi Selçuk Bayraktar’dır. Selçuk Bayraktar, Türk mühendis ve iş insanıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olan Bayraktar, Türkiye’nin ilk yerli ve milli insansız hava aracı sistemini geliştiren Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Ne Zaman Evlendi?​

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar, 20 Mayıs 2016 tarihinde dünya evine girmişlerdir. Çiftin düğün töreni İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşmiştir.

Sümeyye Erdoğan’ın Eşi Selçuk Bayraktar Kimdir?​

Selçuk Bayraktar, 26 Kasım 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bayraktar, Türk mühendis ve iş insanıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Bayraktar, doktorasını da aynı üniversitede tamamlamıştır. Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin ilk yerli ve milli insansız hava aracı sistemini geliştiren Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Sümeyye Erdoğan’ın Eşi Selçuk Bayraktar Hangi Şirketin Yönetim Kurulu Başkanıdır?​

Selçuk Bayraktar, Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır. Baykar Savunma, Türkiye’nin ilk yerli ve milli insansız hava aracı sistemini geliştiren bir şirkettir. Selçuk Bayraktar, bu şirketin kurucusu ve yönetiminde aktif rol oynamaktadır.

Sümeyye Erdoğan’ın Eşi Selçuk Bayraktar Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?​

Selçuk Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Bayraktar, aynı üniversitede doktorasını tamamlamıştır.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın Düğün Töreni Nerede Gerçekleşti?​

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın düğün töreni İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşmiştir.

Sümeyye Erdoğan’ın Eşi Selçuk Bayraktar’ın Mesleği Nedir?​

Selçuk Bayraktar, Türk mühendis ve iş insanıdır. Aynı zamanda Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Sümeyye Erdoğan Kimin Kızıdır?​

Sümeyye Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızıdır.

Selçuk Bayraktar Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?​

Selçuk Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

Selçuk Bayraktar Hangi Şirketin Kurucusudur?​

Selçuk Bayraktar, Baykar Savunma şirketinin kurucusudur.

Selçuk Bayraktar Hangi Şirketin Yönetiminde Aktif Rol Oynamaktadır?​

Selçuk Bayraktar, Baykar Savunma şirketinin yönetiminde aktif rol oynamaktadır.

Selçuk Bayraktar Ne İş Yapar?​

Selçuk Bayraktar, Türk mühendis ve iş insanıdır. Aynı zamanda Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Selçuk Bayraktar’ın Doğum Tarihi Nedir?​

Selçuk Bayraktar, 26 Kasım 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Selçuk Bayraktar’ın Eşi Kimdir?​

Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan’dır.

Selçuk Bayraktar Hangi Şirketin Yönetim Kurulu Başkanıdır?​

Selçuk Bayraktar, Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Selçuk Bayraktar Hangi İnsansız Hava Aracı Sistemini Geliştirmiştir?​

Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin ilk yerli ve milli insansız hava aracı sistemini geliştiren Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Selçuk Bayraktar Hangi Bölümden Mezun Olmuştur?​

Selçuk Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Selçuk Bayraktar’ın Unvanı Nedir?​

Selçuk Bayraktar, Baykar Savunma şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Selçuk Bayraktar’ın Eşi Hangi Ailedendir?​

Selçuk Bayraktar’ın eşi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı olan Sümeyye Erdoğan’dır.

Selçuk Bayraktar’ın Eşi Hangi Şirketin Kurucusudur?​

Selçuk Bayraktar’ın eşi Sümeyye Erdoğan, Baykar Savunma şirketinin kurucusudur.

Sümeyye Erdoğan Kimin Eşi?​

Sümeyye Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan’ın kızıdır.
Sümeyye Erdoğan, Türk siyasetçidir.
Sümeyye Erdoğan, Necmettin Bilal Erdoğan’ın ablasıdır.
Sümeyye Erdoğan, eğitim hayatını Amerika’da tamamlamıştır.
Sümeyye Erdoğan, SETA Vakfı’nın başkan yardımcısıdır.

Sümeyye Erdoğan, KADEM’in kurucu üyesidir.
Sümeyye Erdoğan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezundur.
Sümeyye Erdoğan, Türk Hava Kurumu’nun genel başkan yardımcısıdır.
Sümeyye Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısıdır.
Sümeyye Erdoğan, AK Parti MKYK Üyesidir.