Tavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşanlı İlköğretim Okulu İletişim
Tavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1990‐1991 Yılında zamanın Belediye Başkanı M.Ali CENGİZGİL Kocasu kenarındaki eski mezbaha
binasını tadilat yaparak okula dönüştürmüş ve kullanım hakkını Milli Eğitim Müdürlüğümüze verilerek
BELEDİYE İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kurucu Müdürü İsmail KUZU’dur. İsmail
KUZU 1990‐2001 yılları arasında müdürlük görevini yürütmüş, Daha sonra Tunçay DİKME 2002‐2010 yılları
arasında okul müdürlüğü görevini yürütmüştür.
2009 yılı Aralık ayında eski okula 500 metre batı istikametinde yeni yapılan hizmet binasına
taşınmış ve ismi değiştirilerek 2010 yılından itibaren “TAVŞANLI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak hizmet
vermeye başlamıştır. Ağustos 2010 tarihinden itibaren müdürlük görevini İsmail DERELİ yürütmektedir.
MİSYONUMUZ:
Mükemmelliği hedefleyen, Nitelikli personelimiz ile öğrencilerimizi en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak, 21
Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır.
VİZYONUMUZ:
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir. Okulumuzun her velisi, öğrencisine öğrenme için her türlü
fırsatın verildiğini bilir. Okulumuzda herkes her gün daha iyisine ulaşmak için çalışır. Okulumuzda çevrede
Eğitim‐Öğretimin en iyi gerçekleştiği, her yönüyle adını duyuran örnek bir okul olmasıdır.
Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 6147324-6142973
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: İstasyon Mah. Emet Yolu Altı
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 456377.@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Tavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1990‐1991 Yılında zamanın Belediye Başkanı M.Ali CENGİZGİL Kocasu kenarındaki eski mezbaha
binasını tadilat yaparak okula dönüştürmüş ve kullanım hakkını Milli Eğitim Müdürlüğümüze verilerek
BELEDİYE İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kurucu Müdürü İsmail KUZU’dur. İsmail
KUZU 1990‐2001 yılları arasında müdürlük görevini yürütmüş, Daha sonra Tunçay DİKME 2002‐2010 yılları
arasında okul müdürlüğü görevini yürütmüştür.
2009 yılı Aralık ayında eski okula 500 metre batı istikametinde yeni yapılan hizmet binasına
taşınmış ve ismi değiştirilerek 2010 yılından itibaren “TAVŞANLI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak hizmet
vermeye başlamıştır. Ağustos 2010 tarihinden itibaren müdürlük görevini İsmail DERELİ yürütmektedir.
MİSYONUMUZ:
Mükemmelliği hedefleyen, Nitelikli personelimiz ile öğrencilerimizi en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak, 21
Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır.
VİZYONUMUZ:
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir. Okulumuzun her velisi, öğrencisine öğrenme için her türlü
fırsatın verildiğini bilir. Okulumuzda herkes her gün daha iyisine ulaşmak için çalışır. Okulumuzda çevrede
Eğitim‐Öğretimin en iyi gerçekleştiği, her yönüyle adını duyuran örnek bir okul olmasıdır.
Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: 274 6147324-6142973
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: İstasyon Mah. Emet Yolu Altı
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 456377.@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri :