Telegramda Engellenen Kişiye Bildirim Gider Mi?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Telegramda engellenen kişiye bildirim gider mi? Telegram kullanıcıları arasında sıkça merak edilen bir konudur. Telegramda engellenen kişiye bildirim gider mi? Bu sorunun cevabı, Telegram’ın engelleme özelliğinin nasıl çalıştığına bağlıdır. Engellenen kişi, sizinle iletişim kurmaya çalıştığında, bildirim almayabilirsiniz. Ancak, engellenen kişiye gönderdiğiniz mesajlar gönderildiğinde, karşı tarafın bildirim alma ihtimali vardır. Bu durumda, engellenen kişi mesajınızı görür, ancak size bildirim gitmez. Telegramda engellenen kişiye bildirim gitmemesi, kullanıcıların gizliliklerini korumalarına yardımcı olur. Bu sayede, istenmeyen kişilerin sizi rahatsız etmesi engellenmiş olur.
İçindekiler

Telegramda Engellenen Kişiye Bildirim Gider Mi?​

Evet, Telegramda engellenen bir kişiye bildirim gider. Ancak, engellenen kişi size mesaj gönderdiğinde veya size bir bildirim gönderdiğinde bu bildirimleri almayacaksınız. Engellenen kişinin size mesaj atması durumunda bu mesajlar size ulaşmayacak ve bildirim almayacaksınız.

Telegramda bir kişiyi nasıl engellerim?​

Bir kişiyi Telegramda engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Telegram uygulamasını açın ve engellemek istediğiniz kişinin profiline gidin.
Profil sayfasında üç noktalı menüyü bulun ve tıklayın.
Açılan menüden “Engelle” seçeneğini seçin.
Bir onay isteği alacaksınız, “Engelle” butonuna tekrar tıklayarak engellemeyi onaylayın.

Engellediğim bir kişiye nasıl bildirim gönderirim?​

Engellediğiniz bir kişiye Telegramda bildirim göndermek mümkün değildir. Engellediğiniz kişi size mesaj atsa bile bu mesajlar size ulaşmayacak ve bildirim almayacaksınız. Engellediğiniz kişiye mesaj göndermek için engellemeyi kaldırmanız gerekmektedir.

Engellediğim bir kişi benim profilime veya durumuma erişebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizin profilinize veya durumunuza erişemez. Engellediğiniz kişi sizi arayamaz, mesaj atamaz, profil fotoğrafınızı veya durumunuzu göremez. Tamamen engellenmiş olur ve tüm iletişim olanakları kısıtlanır.

Engellediğim bir kişinin mesajlarını nasıl görebilirim?​

Engellediğiniz bir kişinin size gönderdiği mesajları görmek için engellemeyi kaldırmanız gerekmektedir. Engellemeyi kaldırdıktan sonra, kişinin size gönderdiği tüm mesajlar size ulaşacaktır. Ancak, engellemeyi kaldırdığınızda bildirimlerinizi de alacaksınız.

Engellediğim bir kişi beni grupta görebilir mi?​

Evet, engellediğiniz bir kişi sizi bir grupta görebilir. Gruplar, kişiler arasındaki iletişimi sağlar ve engelleme işlemi gruplarda işe yaramaz. Engellediğiniz kişi, grup sohbetinde sizin mesajlarınızı görebilir ve size mesaj gönderebilir.

Engellediğim bir kişi benim profil fotoğrafımı görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi profil fotoğrafınızı göremez. Engellediğiniz kişi sizi tamamen engellemiş olur ve profil fotoğrafınızı görüntüleyemez.

Engellediğim bir kişi benim durumumu görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi durumunuzu göremez. Durumlar, sadece sizinle paylaşmak istediğiniz geçici iletilerdir ve engellediğiniz kişi bu iletileri göremez.

Engellediğim bir kişi beni arayabilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi sizi arayamaz. Engellediğiniz kişi sizinle iletişim kuramaz ve arama yapamaz. Arama girişimleri size ulaşmayacak ve bildirim almayacaksınız.

Engellediğim bir kişinin mesajları nereye gider?​

Engellediğiniz bir kişinin size gönderdiği mesajlar size ulaşmaz. Bu mesajlar size bildirim olarak gelmez ve mesajlaşma geçmişinizde görünmez. Engellediğiniz kişinin mesajları, size ulaşmayan mesajlar olarak kaydedilir.

Engellediğim bir kişiye mesaj atabilir miyim?​

Hayır, engellediğiniz bir kişiye mesaj atamazsınız. Engellediğiniz kişi size mesaj atsa bile bu mesajlar size ulaşmayacak ve gönderilen mesajlarınız karşı tarafa iletilmeyecektir.

Engellediğim bir kişi beni nasıl arama yapar?​

Engellediğiniz bir kişinin sizi araması mümkün değildir. Engellediğiniz kişi sizi arayamaz ve arama girişimleri size ulaşmayacaktır.

Engellediğim bir kişiye nasıl mesaj gönderebilirim?​

Engellediğiniz bir kişiye mesaj göndermek için engellemeyi kaldırmanız gerekmektedir. Engellemeyi kaldırdıktan sonra, kişiye mesaj gönderebilirsiniz ve mesajlarınız karşı tarafa iletilir.

Engellediğim bir kişi beni gruptan çıkartabilir mi?​

Evet, engellediğiniz bir kişi sizi gruptan çıkartabilir. Engellediğiniz kişi grup yöneticisi veya moderatör ise sizi gruptan çıkartma yetkisine sahip olabilir.

Engellediğim bir kişinin telefon numaramı görebilir mi?​

Hayır, engellediğiniz bir kişi telefon numaranızı göremez. Telegramda telefon numaranızı sadece sizinle doğrudan iletişim kurmak isteyen kişiler görebilir.

Engellediğim bir kişi beni nasıl engelleyebilir?​

Engellediğiniz bir kişinin sizi engellemesi mümkün değildir. Sadece siz, bir kişiyi engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz kişi sizi engelleyemez veya engelleyemez.

Engellediğim bir kişi beni nasıl engeller?​

Engellediğiniz bir kişinin sizi engellemesi mümkün değildir. Sadece siz, bir kişiyi engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz kişi sizi engelleyemez veya engelleyemez.

Engellediğim bir kişi beni nasıl arayabilir?​

Engellediğiniz bir kişi sizi arayamaz. Engellediğiniz kişi sizinle iletişim kuramaz ve arama yapamaz. Arama girişimleri size ulaşmayacak ve bildirim almayacaksınız.

Engellediğim bir kişi bana nasıl mesaj atar?​

Engellediğiniz bir kişi size mesaj atamaz. Engellediğiniz kişi size mesaj atsa bile bu mesajlar size ulaşmayacak ve gönderilen mesajlarınız karşı tarafa iletilmeyecektir.

Telegramda Engellenen Kişiye Bildirim Gider Mi?​

Telegramda Engellenen Kişiye Bildirim Gider Mi?
Engellenen kişi Telegramda bildirim alamaz.
Bir kişi sizden engellendiğinde, sizin mesajlarınızı göremez.
Engellenen kişi, sizin fotoğraflarınızı ve videolarınızı göremez.
Telegramda engellenen kişi, sizin durumunuzu göremez.
Engellenen kişinin size mesaj göndermesi mümkün değildir.

Bildirim alamayan engellenen kişi, sizinle ilgili güncellemeleri kaçırır.
Engellenen kişi, sizin profil resminizi ve bilgilerinizi göremez.
Telegramda engellenen kişiye, sizin sesli mesajlarınız ulaşmaz.
Engellenen kişi, sizin gruplara katılmanızı ve mesajlara yanıt vermenizi göremez.
Engellenen kişi size çevrimiçi olduğunuzda bile bildirim gönderemez.

Üst Alt