Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Temel egitim sinavi nerede yapiliyor?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Temel eğitim sınavı nerede yapılıyor?​

Temel eğitim sınavları her ilde yapılacak mıdır? Sınavlar 81 il sınav merkezi ya da adayların başvuru sayısına bağlı olarak 81 il merkezindeki AÖF bürolarında yapılması sağlanır.

Antrenörlük temel eğitim Sınavı Nasıl Yapılır?​

Antrenörlük temel eğitim Sınavı Nasıl Yapılır?
Dersler başladığında tüm adaylar e-posta ve SMS ile bilgilendirilecektir. Sınav 81 ilde yapılacaktır. Adayların akademik takvimde belirtilen tarihlerde https://sinavbasvuru. anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden Anadolu Üniversitesi sınav sistemine kayıt olmaları gerekmektedir.

Temel eğitim Başvuru ödemesi nasıl yapılır?​

Temel eğitim Başvuru ödemesi nasıl yapılır?
Temel eğitim başvuru ücretleri 350.00 TL olarak belirlenmiş olup işlemler Ziraat Bankasına (şube,mobil şube ve atm)Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirilecektir.

Temel eğitim dersleri ne zaman başlıyor?​

Spor Masörü Yetiştirme Eğitim Kursları,temel eğitim programı 22-28 Eylül 2021 tarihleri arasında uzaktan (online) eğitim yöntemi ile üniversite tarafından, Uygulama Eğitimi ise Başkanlığımız tarafından görevlendirilecek eğitimcilerle 11-16 Ekim 2021 tarihleri arasında Ankara, Antalya illerinde açılacaktır.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Online mı?​

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Online mı?
Covid-19 pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle 25 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antrenör Temel Eğitimi sınavının online (çevrim içi) gerçekleştirilmesi kararı alınmıştır. Sınav 25 Nisan 2021 tarihinde Anadolu Üniversitesi Çevrimiçi Sınav Sistemi (https://esinav.anadolu.edu.tr/) üzerinden yapılacaktır.

Temel Eğitim antrenörlük ücreti ne kadar?​

Temel Eğitim antrenörlük ücreti ne kadar?
Antrenörlük temel eğitim başvuruları edevlet- spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru tarihleri: 11-21 Ocak 2022 2022 Antrenörlük temel eğitimi ücreti 350 TL olarak belirlenmiştir.

AÖF Bürolarında kitap satışı var mı?​

Basılı kitap isteyenler için kitap satış sistemi mevcuttur. Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında https://kitapsatis.anadolu.edu.tr adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler.

Temel eğitim sınavı, her ilde yapılacak mıdır sorusuna verilen yanıta göre, sınavlar 81 il sınav merkezinde ya da adayların başvuru sayısına bağlı olarak 81 il merkezindeki AÖF bürolarında yapılacaktır. Bu durum, sınavın geniş bir coğrafi alana yayıldığını göstermektedir.

Antrenörlük temel eğitim sınavı nasıl yapılır sorusuyla ilgili olarak, adayların dersler başladığında e-posta ve SMS ile bilgilendirileceği ve sınavın 81 ilde yapılacağı belirtilmiştir. Adayların sınav sistemine kayıt olmaları için belirtilen adreste işlem yapmaları gerekmektedir.

Temel eğitim başvuru ödemesi nasıl yapılır konusunda, başvuru ücretlerinin 350.00 TL olduğu ve ödemelerin Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirileceği bilgisi verilmiştir. Başvuru süreci ve ödeme adımlarının bu şekilde olacağı açıklanmıştır.

"Temel eğitim dersleri ne zaman başlıyor?" sorusuyla ilgili olarak, Spor Masörü Yetiştirme Eğitim Kurslarının temel eğitim programının 22-28 Eylül 2021 tarihleri arasında online olarak yapıldığı ve uygulama eğitiminin ise 11-16 Ekim 2021 tarihleri arasında Ankara ve Antalya illerinde gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Online mi sorusuna verilen yanıta göre, Covid-19 pandemi sürecinin devam etmesi sebebiyle sınavın 25 Nisan 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirileceği ifade edilmiştir. Adayların sınavı Anadolu Üniversitesi Çevrimiçi Sınav Sistemi üzerinden yapacakları bilgisi verilmiştir.

Son olarak, "Temel Eğitim antrenörlük ücreti ne kadar?" sorusuna yanıt olarak, antrenörlük temel eğitimi ücretinin 350 TL olduğu ve başvuruların edevlet- spor bilgi sistemi üzerinden yapıldığı belirtilmiştir. Başvuru tarihleri ve ücret bilgisi açık bir şekilde ifade edilmiştir.

AÖF bürolarında kitap satışıyla ilgili olarak, basılı kitap isteyenler için kitap satış sisteminin mevcut olduğu ve öğrencilerin stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilecekleri bilgisi verilmiştir. Bu durum, öğrencilere kitap alma imkanı sağlayarak eğitimlerine destek olmayı amaçladığını göstermektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri