Son konular

TİVİGO

zafer37

Yönetici
Site Sahibi
Super Mod
Site Yetkilisi
Tc Onaylı Üye
Premium Üye
Co-Admin
Tepkime
25,154
Coin
1,879
SELAMLAR FORM ADMİNLERİ;
TİVİGO UYGULAMA GİRİŞ HESAPLARI YADA M3U LİNKLERİ VARSA PAYLAŞIRMISINIZ.
Vip bölümde paylasiliyor

Similar threads

• Kilitli
  • Sabit
  • Soru
Öncelikle herkese selamlar. 1 yıldır iptv kullanmaktayım. İnternetten bulduğum bir sunucu ile devam ediyordum fakat içerikleri ve yayın kalitesi hoşuma gitmediği için değiştirme kararı aldım. Dün akşam bir iptv sunucusu ile görüştük test yayını talep ettim içerikleri hoşuma gitti yayın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
142
  • Soru
Bir Hamurla Üç Farklı Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz 1 tane kuru maya 1 su bardağı yoğurt Patatesli harç için Haşlanmış patates Orta boy soğan Nane Pulbiber Karabiber Tuz Peynirli harç Peynir Maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Youtube Linkleri Nasıl Kısaltılır? sorusu, videolarınızı paylaşırken daha kısa ve kullanıcı dostu bir link elde etmek isteyenlerin merak ettiği bir konudur. Bu yazıda, Youtube linkleri nasıl kısaltılır sorusuna cevap arayacağız. Öncelikle, Youtube link kısaltma için birçok ücretsiz araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
  • Soru
Sevgili forumdaş uyeleri selamlar sevgıler sizlerle burada bır sıkıntımı paylasıp ben gıbı sıkıntı cekenlere yardımcı olmak istedim Bahceme bir havuz yapmak istedim ama biraz naturel olsun, maddi acıdanda ucuza maletmek ıstedim googlede dolaşmaktan başım dondu ne mumkun ? varsada ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
İyi Web Sayfalarının 10 Özelliği 1. İyi bir web sayfasına girdiğinizde, sayfa ekrana çabuk gelir. 2. Sayfanın içinde gereksiz resimlere, büyük fotoğraflara rastlamazsınız. Çok büyük boyutlu ve yüklenmesi uzun süren Animated GIFler kullanılmamıştır. 3. Eğer sayfa iyi tasarlanmışsa, resimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Üst Alt