Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese selamlar.
1 yıldır iptv kullanmaktayım. İnternetten bulduğum bir sunucu ile devam ediyordum fakat içerikleri ve yayın kalitesi hoşuma gitmediği için değiştirme kararı aldım.
Dün akşam bir iptv sunucusu ile görüştük test yayını talep ettim içerikleri hoşuma gitti yayın...
Bir Hamurla Üç Farklı Poğaça Tarifi İçin Malzemeler
Hamuru için
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı şeker
2 tatlı kaşığı tuz
1 tane kuru maya
1 su bardağı yoğurt
Patatesli harç için
Haşlanmış patates
Orta boy soğan
Nane
Pulbiber
Karabiber
Tuz
Peynirli harç
Peynir
Maydanoz...
Youtube Linkleri Nasıl Kısaltılır? sorusu, videolarınızı paylaşırken daha kısa ve kullanıcı dostu bir link elde etmek isteyenlerin merak ettiği bir konudur. Bu yazıda, Youtube linkleri nasıl kısaltılır sorusuna cevap arayacağız. Öncelikle, Youtube link kısaltma için birçok ücretsiz araç...
Sevgili forumdaş uyeleri selamlar sevgıler sizlerle burada bır sıkıntımı paylasıp ben gıbı sıkıntı cekenlere yardımcı olmak istedim Bahceme bir havuz yapmak istedim ama biraz naturel olsun, maddi acıdanda ucuza maletmek ıstedim googlede dolaşmaktan başım dondu ne mumkun ? varsada ben...
İyi Web Sayfalarının 10 Özelliği
1. İyi bir web sayfasına girdiğinizde, sayfa ekrana çabuk gelir.
2. Sayfanın içinde gereksiz resimlere, büyük fotoğraflara rastlamazsınız. Çok büyük boyutlu ve yüklenmesi uzun süren Animated GIFler kullanılmamıştır.
3. Eğer sayfa iyi tasarlanmışsa, resimleri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.