We have detected that you are using AdBlock.

Please disable it for this site to continue.

Ton baliği ye felç riski düşsün

SoruCevap

Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
0
Çözümler
1
Tepkime
65
Time online
0
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,935
BİLİM adamları ton balığı ve diğer yağlı balıkları yemenin felç tehlikesini azalttığını tespit etti. Finlandiya’daki Kuopio Üniversitesi’nden Jyrki Virtanen, “Omega-3 yağ asidi bakımından zengin balık etlerini fırın ya da ızgarada pişirerek yemek hafıza kaybı, bunama ve felç tehlikesinin azalmasını sağlıyor” diye konuştu. Virtanen, yağda kızartılan balığın aynı etkiyi göstermediğini de sözlerine ekledi.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt