Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu İletişim
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
2004 yılında İzmir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce imzalanan protokolle inşaatına başlanan ve 2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından ihalesi devir alınarak yapımı tamamlanan okulumuz, 2006 yılında Eğitim-Öğretime hizmet vermeye başlamıştır.
Binanın Özellikleri: Bina L şeklinde ve 4 kattan oluşup(zemin, 1., 2., 3.kat), son deprem teknolojisine uygun teraslama kat sistemi, betonarme, paratonerli şekilde inşa edilmiştir.
Laboratuar: 2 adet Bilişim Teknolojileri, 1adet Fen ve Teknoloji, 2 adet Yabancı Dil, 1 adet Çok Amaçlı Konferans Salonu mevcuttur.
Bahçe Durumu: Okul arsa toplamı 7564 metrekare olup, binanın toplam yerleşim alanı 4660 metrekaredir.Geri kalan 2904 metrekare alan bahçe ve oyun alanı olarak kullanılmaktadır.
Sınıf Yapıları: Okulumuzda 3 tane 1.sınıf, 3 tane 2.sınıf, 3 tane 3.sınıf, 4 tane 4.sınıf, 2 tane 5.sınıf, 3 tane 6.sınıf, 3 tane 7.sınıf, 3 tane 8.sınıf ve 1 tane Anasınıfı olmak üzere toplamda 25 sınıf ve şubemiz bulunmaktadır.
Sınıflarımızdaki ortalama öğrenci sayısı 30 olup, 2.kademedeki tüm sınıflarımızda projeksiyon ve masaüstü bilgisayar bulunmaktadır.
Derslik ve Oda Durumu
1 Müdür Odası
2 Müdür Yardımcısı Odası
1 Memur Odası
24 Derslik
1 Rehberlik ve Danışmanlık Odası
1 Öğretmenler Odası
1 Beden Eğitimi Odası
2 Bilişim Teknolojileri Sınıfı
1 Fen ve Teknoloji Labaratuarı
1 Teknoloji Tasarım Odası
1 Sinevizyon Odası
1 Konferans Odası
1 Ana Sınıfı Dersliği
1 Ana Sınıfı Mutfağı
1 Ana Sınıfı Oyun Alanı
1 Kantin
1 Depo ve Arşiv Odası
6 İç kabinden oluşan toplam 48 kabinli 8 Öğrenci Lavabosu
2 Öğretmen Lavabosu bulunmaktadır.
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı
Okulun Telefonu: (232) 856 00 30 - 856 75 96
Okulun Faksı: (232) 856 88 12
Okulun Adresi: Muratbey Mahallesi 3536 sokak No.:4
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Alaattin ALTINOK
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
2004 yılında İzmir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce imzalanan protokolle inşaatına başlanan ve 2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından ihalesi devir alınarak yapımı tamamlanan okulumuz, 2006 yılında Eğitim-Öğretime hizmet vermeye başlamıştır.
Binanın Özellikleri: Bina L şeklinde ve 4 kattan oluşup(zemin, 1., 2., 3.kat), son deprem teknolojisine uygun teraslama kat sistemi, betonarme, paratonerli şekilde inşa edilmiştir.
Laboratuar: 2 adet Bilişim Teknolojileri, 1adet Fen ve Teknoloji, 2 adet Yabancı Dil, 1 adet Çok Amaçlı Konferans Salonu mevcuttur.
Bahçe Durumu: Okul arsa toplamı 7564 metrekare olup, binanın toplam yerleşim alanı 4660 metrekaredir.Geri kalan 2904 metrekare alan bahçe ve oyun alanı olarak kullanılmaktadır.
Sınıf Yapıları: Okulumuzda 3 tane 1.sınıf, 3 tane 2.sınıf, 3 tane 3.sınıf, 4 tane 4.sınıf, 2 tane 5.sınıf, 3 tane 6.sınıf, 3 tane 7.sınıf, 3 tane 8.sınıf ve 1 tane Anasınıfı olmak üzere toplamda 25 sınıf ve şubemiz bulunmaktadır.
Sınıflarımızdaki ortalama öğrenci sayısı 30 olup, 2.kademedeki tüm sınıflarımızda projeksiyon ve masaüstü bilgisayar bulunmaktadır.
Derslik ve Oda Durumu
1 Müdür Odası
2 Müdür Yardımcısı Odası
1 Memur Odası
24 Derslik
1 Rehberlik ve Danışmanlık Odası
1 Öğretmenler Odası
1 Beden Eğitimi Odası
2 Bilişim Teknolojileri Sınıfı
1 Fen ve Teknoloji Labaratuarı
1 Teknoloji Tasarım Odası
1 Sinevizyon Odası