Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TUV onayli ne demek?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

TUV onaylı ne demek?​

TÜV Thüringen e.V. Almanya’da teknik muayene, kontroller ve yönetim sistem belgelendirilmesi için Alman devleti tarafından yetkilendirilmiş 140 yılı aşkın bir geçmişe sahip bağımsız bir denetim, kontrol ve belgelendirme kuruluşudur.

TÜV SÜD sertifikası nedir?​

TÜV SÜD İŞARETİ – KALİTE, GÜVENLİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜDÜNÜ GÖSTERİR. TÜV SÜD, kalite ve güvenlik ile eş anlamlı bir markadır. Sertifikasyon işaretlerimiz, sertifikalarımız ve test raporlarımız müşterilerimizin kalite, güvenlik ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığını göstermektedir.

TÜV açılımı ne demek?​

TÜV açılımı ne demek?
Tüv, Almanca “Technischer Überwachungsverein” kelimeleri içerisinden t,ü,v harflerin alınarak oluşturulmuş bir kısaltmadır. Türkçe’de “Teknik Denetim Kurumu” anlamına gelmektedir.

TÜV SÜD ne iş yapar?​

TÜV SÜD ne iş yapar?
TÜV SÜD, emniyet, güvenlik ve sürdürülebilirlik çözümleri için güvenilir bir seçim ortağıdır. Son 150 yılda, kapsamlı bir test, belgelendirme, denetim ve danışmanlık hizmetleri portföyü aracılığıyla ortaklarımıza ve müşterilerimize değer kattık.

TÜVTÜRK ne işe yarar?​

uluslar arası standartlarındaki araç muayene istasyonları zincirinin adıdır. tüvturk araç muayene istasyonları akreditasyon kuruluşları ve ulaştırma bakanlığı’nca sürekli denetlenecektir…

TÜV SÜD sahibi kim?​

TÜV SÜD, Doğuş Holding ve Bridgepoint ortaklığı olan TÜVTÜRK, 2007 yılından bu yana, 81 ilde 197 araç muayene istasyonu, 3 motosiklet istasyonu, 73 mobil muayene istasyonu ve 3.500 çalışanı ile yılda 7 milyon civarında araca muayene hizmeti veriyor.

TÜV SÜD Türkiye Genel müdür?​

TÜV SÜD Türkiye Genel müdür?
TÜVTÜRK’te kuruluşundan bu yana farklı görevler üstlenen ve son olarak Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Emre Büyükkalfa, 1 Eylül 2017 itibariyle TÜV SÜD Türkiye CEO’su görevine atandı.

TÜVTÜRK muayene kime ait?​

TÜVTÜRK muayene kime ait?
Tüvtürk, Doğuş Grubu ve Alman Tüv Süd Grubu’nun ortak şirketidir. Tüvtürk’ün Almancası “Technischer Überwachungs Verein.” Türkçesi ise “Teknik Denetim Kurumu” manalarına gelir. Londra merkezli Bridgepoint şirketi de Tüvtürk’ün ortaklarından birisidir.

TÜVTÜRK Kurumsal mı?​

TÜVTÜRK’ün sahibir bir kişi veya kurum değil, birden fazla kurum kuruluştan oluşan ortaklar tarafından işletilen bir kuruluştur. TÜVTÜRK’ün sahibi Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint’tir.

Emre büyükkalfa kimdir?​

Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridegepoint ortaklığı olan TÜVTÜRK’te kuruluşundan bu yana farklı görevler üstlenen ve son olarak Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Emre Büyükkalfa, 1 Eylül 2017 itibariyle TÜV SÜD Türkiye CEO’su görevine atandı.

TÜVTÜRK devlet mi özel mi?​

TÜVTÜRK devlet mi özel mi?
Tüvtürk Sahibi Kim? İlk başlarda devlet tarafından ücretsiz olarak yapılan muayene 2004 yılından beri Tüvtürk şirketi adı altında ücret karşılığında yapılmaktadır. Tüvtürk, Doğuş Grubu ve Alman Tüv Süd Grubu’nun ortak şirketidir.

TÜV kısaltması, Almanca "Technischer Überwachungsverein" kelimelerinden türetilmiş olup Türkçe'de "Teknik Denetim Kurumu" anlamına gelmektedir. Bu kurumlar, genellikle teknik muayeneler, kontroller, belgelendirme ve denetim hizmetleri konusunda uzmanlaşmışlardır.

TÜV Thüringen e.V., Almanya'da teknik muayene, kontroller ve yönetim sistem belgelendirilmesi için Alman devleti tarafından yetkilendirilmiş 140 yılı aşkın bir geçmişe sahip bağımsız bir denetim, kontrol ve belgelendirme kuruluşudur. TÜV SÜD ise kalite, güvenlik ve sürdürülebilirlik taahhüdünü gösteren bir işaret olarak bilinmektedir. 150 yılı aşkın tecrübesiyle TÜV SÜD, emniyet, güvenlik ve sürdürülebilirlik çözümleri için güvenilir bir seçim ortağı olmuştur.

TÜVTÜRK ise uluslararası standartlardaki araç muayene istasyonları zincirinin adıdır. Tüvtürk, Doğuş Grubu ve Alman TÜV SÜD Grubu'nun ortaklığı altında faaliyet gösteren bir kuruluş olarak bilinmektedir. TÜVTÜRK'ün kurumsal yapısı, birden fazla kuruluştan oluşan ortaklar tarafından işletilen bir kuruluş olduğunu göstermektedir.

Emre Büyükkalfa, Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint ortaklığı olan TÜVTÜRK'te farklı görevler üstlenmiş ve son olarak TÜV SÜD Türkiye CEO'su olarak atanmıştır. TÜVTÜRK, devlet tarafından ücretsiz olarak yapılan muayenelerin 2004 yılından itibaren Tüvtürk şirketi adı altında ücret karşılığında yapıldığı bir kuruluş olarak öne çıkmaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri