Tuzburgazı İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Resimleri - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Hakkında

Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 422345 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 21-09-2010 Kurum Tipi A
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim Okulu
Telefon 0 256 5376210 Belge Geçer: 0 256 ---
Adresi Tuzburgazı Köyü Söke/AYDIN --- Söke/AYDIN
Mahalle Adı Tuzburgazı Köyü
Bina Yapımı MEB
Hizmete Giriş Yılı 1955 İlçe/Belde/Köy Köy
Bina Durmu Kendi Binası Lojman Durumu Yok
Merkeze Uzaklık 23 km İle Uzaklık 78 km
Merkeze Ulaşım 4,00 - 4,50 TL Ort. Kira Gideri 100 - 200 T
Memur --- Teknisyen --- Sayman ---
Kadrolu Hizmetli --- Geçici Hizmetli ---

Okulun Tarihçesi
1955 yılında köy tüzel kişiliğine ait arazi üzerine okul binası yapılarak açılmıştır. 1997de ise yeni bina yapılarak faaliyete geçmiştir.
Okul Hakkında Tanıtım Bilgileri
1955 yılında köy tüzel kişiliğine ait arazi üzerine okul binası yapılarak açılmıştır. 1997de ise yeni bina yapılarak faaliyete geçmiştir. Eski bina atıl vaziyette durmaktadır. İlçe merkezine 23 km mesafededir. A tipi kurumdur. Doğanbey köyünden taşımalı öğrenciler gelmektedir. 2000-2001 eğitim öğretim yılında 8 yıllık öğretime geçilmiştir. Isınma soba ile olmaktadır.yakıt olarak odun ve kömür kullanılmaktadır. Okulumuzda müdür odası,müdür yardımcısı odası,öğretmenler odası,9 adet derslik,fen bilgisi laboratuarı,yemekhane,BT sınıfı,çok amaçlı salon bulunmaktadır

Tuzburgazı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tuzburgazı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tuzburgazı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tuzburgazı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Tuzburgazı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TUZBURGAZI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TUZBURGAZI KÖYÜ

Telefon Numarası: 2565376210

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi :422345@meb.k12.tr

Web Adresi:tuzburgazi.meb.k12.tr

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt