Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Twitterda birini engelleyince beni görür mu?
Engellenen hesaplar, engellendiklerine ilişkin bir bildirim almaz. Ancak engellenen hesap kendisini engelleyen bir hesabın profilini ziyaret ettiğinde, engellendiğini görür (bu yönüyle sessize alma fonksiyonuna benzemez çünkü sessize alınan hesaplar, sessize alındıklarını görmez).Twitter’da engelli olduğumu nasıl anlarım?
Twitter’da engelli olduğumu nasıl anlarım?Sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin profiline girdiğinizde profil resmi ve kapak resmi çıkar fakat takipçi sayısı veya takip ettiği kişilerin sayısına dair herhangi bir bilgi gözükmez. Bununla birlikte takip et gibi bir buton da bulunmazken profil sayfası ve tweetleri de gözükmemektedir.
Twitter verileri nelerdir?
Twitter verileri nelerdir?Profil bilgileriniz, Tweetleriniz, Direkt Mesajlarınız, Anlarınız, medyanız (Tweetlerinize, Direkt Mesajlarınıza veya Anlarınıza eklediğiniz resimler, videolar ve GIF’ler), takipçi listeniz, takip ettiğiniz hesapların listesi, adres defteriniz; oluşturduğunuz, üyesi olduğunuz veya takip ettiğiniz Listeler.
Twitter’da beni kim engellemiş?
Gizlilik ve güvenlik öğesine tıklayın. Güvenlik altında, Engellenmiş hesaplar öğesine tıklayın. Engellenenler listenizin en üstünde Tümü veya İçe aktarılanlar öğesine tıklama seçeneğini görürsünüz. Mevcut durumda engellediğiniz tüm hesapları görmek için Tümü öğesine tıklayın.Engel kaldırınca bildirim gider mi?
Engel kaldırınca bildirim gider mi?İşte Instagram hakkında doğru bilinen yanlışlar… Instagram’de birini engelleyip engelini hızlıca kaldırınca karşı taraf bunu anlayamaz. Instagram’da birini engellendiğinizde karşı tarafa bildirim gitmez elbette; ancak sizin hesabınıza ait tüm yorumları ve beğenileri (like’ları) silinir ve bir daha geri gelmez.
Twitter beni kaç kişi engelledi?
Twitter beni kaç kişi engelledi?Twitterda birinin sizi sessize aldığını nasıl anlarsınız?
Sizi muteleyenleri görmek için—-> Ayarlar-Güvenlik ve Gizlilik- ”Beni sessize alanları gör” kısmından görebilirsiniz.Twitter’da kimin beğendiğini görmek?
Twitter’da kimin beğendiğini görmek?Başkalarının neleri beğendiğini görmek için profillerine gidin:
- Twitter uygulamasından (iOS veya Android): Hesabın profiline gidin ve Beğeni öğesine dokunun.
- Twitter.com üzerinden: Hesabın profil sayfasına gidin ve Tweet zaman akışının üst kısmındaki Beğeni sekmesine tıklayın.
Twitter veri arşivi ne işe yarar?
Twitter veri arşivi ne işe yarar?twitter’ı türkçe kullanan üyelerin, ilk tweetlerinden itibaren (retweetler de dahil) bütün paylaşımlarını tek dosya halinde bilgisayarlarına indirmesi durumudur. dün aktif hale gelmiştir.