TYGA nerede yaşıyor?
16 Ekim 2012’de oğulları Kral Cairo Stevenson doğdu; ve Tyga , yeni ailesi için Calabasas, Kaliforniya’da 6.5 milyon dolarlık bir malikane satın aldı .TYGA Kylie ne zaman çıktı?
Müzik videoları
TYGA boyu kaç cm?
1,71 mTyga / BoyTYGA Kylie ayrıldı mı?
Fakat Kylie’nin son Snapchat paylaşımı “Tek başımayım ve mutluyum” tadında olunca Tyga ile ayrıldığını ve rap yıldızının evi terk edişini doğrulamış oldu.
Kendall Jenner kiminle çıkıyor?
Kendall Jenner önceki gün Devin Booker ile ilk kez bir fotoğrafını yayınlayarak ilişkilerini doğruladı. Jenner, Booker’dan önce eski sevgilisi Ben Simmons ile birlikteydi.Kylie Jenner sevgilisi kim?
Travis Scott (2017–)Kylie Jenner / İş ortağı
Kendall Jenner kimlerle sevgili oldu?
Devin Booker, daha önce Ben Simmons, Kyle Kuzma ve Blake Griffin ile aşk yaşayan Kendall Jenner’ın NBA’den dördüncü sevgilisi.Kylie Travis ne zaman barıştı?
Ekim 2019’da ilişkilerini noktaladıklarını duyuran Kylie Jenner ve Travis Scott, yaklaşık iki yıllık aranın ardından barıştı. Geçtiğimiz haziran ayında, kızları Stormi ile birlikte bir bağış gecesine katılan çift, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurdu.
Kendall ve Harry ne zaman sevgili oldu?
Harry Styles ve Kendall Jenner 2014 yılında aşk yaşamıştı.Selena Gomez Kendall Jenner neden küs?
Bir fan hesabı, ‘Kendall Jenner elbiseyi diğerlerinden daha iyi taşımış’ diyerek Selena Gomez’e laf sokuyor; Kendall da alıyor bu tweeti üstüne ‘Setten almak zorunda kaldım’ yazıyor… Sonra da ortalık karışıyor!