Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Uçuş öncesi sakinleştirici almak doğru mu?
Uçuş esnasında herhangi bir sorunla karşılaştığında uçuş ekibinden destek almak sakinleşmene yardımcı olur. Yolculuk öncesinde bilerek az uyumak ve yolculukta uyumak yolculuğun daha rahat geçmesini sağlar. Doktorunuzun bilgisi dahilinde sakinleştirici ilaç kullanmak rahatlamaya yardımcı olur.Uçağa binmekten korkuyorum ne yapmalıyım?
Uçağa binmekten korkuyorum ne yapmalıyım?Uçak korkusu olan kişi neler yapmalı
- Rahatlatıcı bir şeyler için.
- Yanınıza kitap dergi alın: Uçak yolculuğunu daha rahat hale getirmek için yanınıza kitap dergi gibi ilginizi çekecek bir şeyler alabilirsiniz.
- İlk uçuşunuzu uzak bir yere ve kötü hava koşullarında yapmayın.
- Uzman desteği alın.
Uçak korkusu olan kalp krizine neden olur mu?
Bazı kişilerde uçak fobisi varsa eğer, uçakla seyahat etmesi konusunda ısrarımız olmuyor. Sağlıklı insanlarda bu fobileriyle beraber kalp krizi tetiklenebilir.Uçak kazası ölüm nasıl olur?
Uçak kazası ölüm nasıl olur?Emekli pilot anlatıyor: Eğer uçak yere burun tarafından vurursa ön taraftaki insanların vücutları parçalanır, arka taraftakilerin cesetlerine pek bir şey olmaz. Arka taraftan yere vurursa bu sefer oradaki cesetler parçalanır. Cesetlerin çıplak olmasının nedeni ise tamamen kabin tazyikiyle ilgili bir durum.
Uçaklardaki Metal Yorgunluğundan Kaynaklanan Kazalar Fazla uçuş süreleri nedeniyle metal yorgunluğuna maruz kalan uçaklarda gerçekleşen hadisedir. Metal yorgunluğu sonucundan uçakların gövdesinde uçuş esnasında delik açılır ve bu delikten yolcular, servis personeli veya yolcuların kişisel eşyaları dışarıya uçar.
Uçakta neden kalp krizi geçirilir?
Uçakta neden kalp krizi geçirilir?Uçağa binildiği zaman çarpıntı, titreme, soğuk terleme, nefes almada zorluk, kaslarda gerginlik, baş dönmesi, mide bulantısı gibi korku belirtileri başlar. Bunlar aşırı adrenalin salgılamasından kaynaklanır.