Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz Vakıflar Bankası tarafından yaptırılmıştır. Okulun temelleri 1999 yılının Ağustos ayı içerisinde atılmış, inşaat kısa sürede bitirilerek 1999-2000 öğretim yılının ikinci yarısında öğretime açılmıştır. Okul, açıldığı ilk yıl 140 öğrenci ile 1-7. sınıflar olarak öğretime geçmiştir. Vakıfbank İlköğretim Okulu bugün 17 derslik , 681 öğrenci , 25 öğretmen ve 1 yardımcı personel ile hizmetlerini sürdürmektedir.
Çevresine liderlik yapan , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmiş , bilgi toplumunun insanını yetiştirmektir.
a) Okulun özellikleri : Gündüzlü, karma
b) Okutulan seçmeli dersler : Bilgisayar, Tarım,Trafik ve İlk Yardım Eğitimi
a) Binanın özellikleri : Kalorifer ile ısınmakta
b) Derslikler : 16 adet
c) Laboratuarlar : 1 Fen Laboratuarı, 1 Teknoloji Odası
d) Okul kütüphanesi : Mevcut. İçinde 1400 adet Türkçe 350 adet İngilizce kitap bulunmaktadır.
e) Sınıf Kitaplıkları : Her sınıfta vardır.
f) Okulda bulunan teknoloji ekipmanları: Bilgisayar laboratuarı içinde 16 tane bilgisayar, 6 adet projeksiyon makinesi, 5 adet tepegöz, 6 adet dvd player, 5 adet TV,
a) Yönetici sayısı : 1 müdür, 1 müdür yardımcısı
b) Öğretmen sayısı : 23 kadrolu
c) Branşlara göre öğretmen
dağılımı : 2 Türkçe 11 Sınıf Öğretmeni
1 Matematik
2 Fen Bilgisi
2 İngilizce
1 Sosyal Bilgiler
1 Din Kültürü ve Ahlak
1 Resim-İş
1 Teknoloji Tasarım
1 Beden Eğitimi
1 Müzik
1 Rehberlik
d) Kadrolu hizmetli : 1
e) Ücretli çalışanlar : 2
Vakıfbank İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vakıfbank İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vakıfbank İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENİCAMİ MAH. EGEDEN YAPI KOOP. YANI
Telefon Numarası: 2565132266
Faks Numarası: 2565121811
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Vakıfbank İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Okulumuz Vakıflar Bankası tarafından yaptırılmıştır. Okulun temelleri 1999 yılının Ağustos ayı içerisinde atılmış, inşaat kısa sürede bitirilerek 1999-2000 öğretim yılının ikinci yarısında öğretime açılmıştır. Okul, açıldığı ilk yıl 140 öğrenci ile 1-7. sınıflar olarak öğretime geçmiştir. Vakıfbank İlköğretim Okulu bugün 17 derslik , 681 öğrenci , 25 öğretmen ve 1 yardımcı personel ile hizmetlerini sürdürmektedir.
Çevresine liderlik yapan , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmiş , bilgi toplumunun insanını yetiştirmektir.
a) Okulun özellikleri : Gündüzlü, karma
b) Okutulan seçmeli dersler : Bilgisayar, Tarım,Trafik ve İlk Yardım Eğitimi
a) Binanın özellikleri : Kalorifer ile ısınmakta
b) Derslikler : 16 adet
c) Laboratuarlar : 1 Fen Laboratuarı, 1 Teknoloji Odası
d) Okul kütüphanesi : Mevcut. İçinde 1400 adet Türkçe 350 adet İngilizce kitap bulunmaktadır.
e) Sınıf Kitaplıkları : Her sınıfta vardır.
f) Okulda bulunan teknoloji ekipmanları: Bilgisayar laboratuarı içinde 16 tane bilgisayar, 6 adet projeksiyon makinesi, 5 adet tepegöz, 6 adet dvd player, 5 adet TV,
a) Yönetici sayısı : 1 müdür, 1 müdür yardımcısı
b) Öğretmen sayısı : 23 kadrolu
c) Branşlara göre öğretmen
dağılımı : 2 Türkçe 11 Sınıf Öğretmeni
1 Matematik
2 Fen Bilgisi
2 İngilizce
1 Sosyal Bilgiler
1 Din Kültürü ve Ahlak
1 Resim-İş
1 Teknoloji Tasarım
1 Beden Eğitimi
1 Müzik
1 Rehberlik
d) Kadrolu hizmetli : 1
e) Ücretli çalışanlar : 2
Vakıfbank İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vakıfbank İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vakıfbank İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENİCAMİ MAH. EGEDEN YAPI KOOP. YANI
Telefon Numarası: 2565132266
Faks Numarası: 2565121811
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Vakıfbank İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.