Vesveseden Kurtulmak İçin Hangi Dua Okunur?

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Coin
175,520
Vesveseden Kurtulmak İçin Hangi Dua Okunur? Vesvese, insanların zihinlerinde oluşan şüpheler ve endişelerdir. Vesveseden kurtulmak için birçok dua bulunmaktadır. Öncelikle, şeytanın vesvesesinden korunmak için Ayetel Kürsi okunabilir. Ayrıca, şüphe ve vesvese duyduğumuzda, “Hasbünallahü ve ni’mel vekil” diyerek Allah’a sığınabiliriz. Vesveseden kurtulmak için okunabilecek diğer dualar arasında Fatiha Suresi, İhlas Suresi ve Felak Nas sureleri bulunur. Bu duaların düzenli olarak okunması, vesveseden arınmak için etkili bir yöntem olabilir. Ancak, vesvese sorunu devam ediyorsa, bir uzmana danışmak önemlidir.
İçindekiler

Vesvese, kişinin zihninde sürekli olarak tekrarlayan olumsuz düşünceler ve şüphelerle kendini gösteren bir durumdur. Vesveseden kurtulmak için ise birçok kişi dua etmeyi tercih eder. İşte vesveseden kurtulmak için okunabilecek bazı dualar:

1. Vesvese Duası

Allahım! Kalbimdeki vesveseleri gider, şüphelerimi dağıt ve beni doğru yola ile. Beni vesvesenin şerrinden ve şeytanın hilelerinden koru. Amin.

2. Şeytanın Vesvesesine Karşı Dua

Allahım! Şeytanın vesveselerinden sana sığınırım. Şeytanın bana yaklaşmasına, beni vesveseye düşürmesine ve beni şaşırtmasına izin verme. Amin.

3. Vesvese ve Şüphe Duası

Allahım! Kalbimdeki vesveseleri gider, şüphelerimi dağıt ve beni doğru yola ile. Şeytanın hilelerinden ve vesvesesinden beni koru. Amin.

4. İç Huzur Duası

Allahım! Kalbime huzur ver, vesveseden uzaklaştır ve bana iç huzurunu bahşet. Şeytanın vesveselerinden beni koru. Amin.

5. Şeytanın Vesvesesine Karşı Okunacak Dua

Allahım! Şeytanın vesveselerinden sana sığınırım. Şeytanın hilelerine, şerrine ve vesvesesine karşı beni koru. Amin.

6. Vesvese ve Şüpheye Karşı Dua

Allahım! Kalbimdeki vesveseleri gider, şüphelerimi dağıt ve beni doğru yola ile. Şeytanın vesvesesinden ve hilelerinden beni koru. Amin.

7. İç Huzur ve Vesvese Duası

Allahım! Kalbime huzur ver, vesveseden uzaklaştır ve bana iç huzurunu bahşet. Şeytanın vesveselerine karşı beni koru. Amin.

8. Şeytanın Vesvesesine Karşı Okunması Gereken Dua

Allahım! Şeytanın vesveselerinden sana sığınırım. Şeytanın hilelerine, şerrine ve vesvesesine karşı beni koru. Amin.

9. Vesvese ve Şüpheye Karşı Okunacak Dua

Allahım! Kalbimdeki vesveseleri gider, şüphelerimi dağıt ve beni doğru yola ile. Şeytanın vesvesesinden ve hilelerinden beni koru. Amin.

10. İç Huzur Duası

Allahım! Kalbime huzur ver, vesveseden uzaklaştır ve bana iç huzurunu bahşet. Şeytanın vesveselerinden beni koru. Amin.

11. Şeytanın Vesvesesine Karşı Okunacak Dua

12. Vesvese ve Şüpheye Karşı Dua

13. İç Huzur ve Vesvese Duası

Allahım! Kalbime huzur ver, vesveseden uzaklaştır ve bana iç huzurunu bahşet. Şeytanın vesveselerine karşı beni koru. Amin.

14. Şeytanın Vesvesesine Karşı Okunması Gereken Dua

15. Vesvese ve Şüpheye Karşı Okunacak Dua

16. İç Huzur Duası

17. Şeytanın Vesvesesine Karşı Okunacak Dua

18. Vesvese ve Şüpheye Karşı Dua

19. İç Huzur ve Vesvese Duası

Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Ayetel Kürsi okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Felak ve Nas sureleri okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Ihlas suresi okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Fatiha suresi okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Esma-ül Husna okunabilir.

Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Ayetel Kürsi okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Felak ve Nas sureleri okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Ihlas suresi okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Fatiha suresi okunabilir.
Şeytanın vesveselerinden kurtulmak için Esma-ül Husna okunabilir.

Üst Alt