Vodafone yönlendirme kapalı gösterme nasıl yapılır? Vodafone yönlendirme kapalı gösterme işlemi, kullanıcıların çağrılarını başka bir numaraya yönlendirmesini engellemek için kullanılır. Vodafone yönlendirme kapalı gösterme ayarlarını değiştirmek için öncelikle telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin. Ardından, çağrı ayarları veya çağrı yönlendirme seçeneğini bulun. Burada, yönlendirme kapalı gösterme seçeneğini bulun ve etkinleştirin. Bu işlemi yaparak, çağrılarınızın başka bir numaraya yönlendirilmesi engellenecektir. Vodafone yönlendirme kapalı gösterme işlemi, çağrılarınızı kontrol etmek ve gizliliğinizi korumak için önemlidir.
İçindekiler
Yönlendirme kapalı gösterme özelliğini etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Cihazınızın arama ekranını açın.
Adım 2: *43# kodunu tuşlayın ve arama düğmesine basın.
Adım 3: Yönlendirme kapalı gösterme özelliği etkinleştirildiğinde, ekranınızda “Yönlendirme kapalı gösterme etkin” mesajını göreceksiniz.
Yönlendirme kapalı gösterme özelliğini devre dışı bırakmak isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: #43# kodunu tuşlayın ve arama düğmesine basın.
Adım 3: Yönlendirme kapalı gösterme özelliği devre dışı bırakıldığında, ekranınızda “Yönlendirme kapalı gösterme devre dışı” mesajını göreceksiniz.
Vodafone yönlendirme kapalı gösterme özelliği ile çağrı yaptığınızda numaranız karşı tarafa gözükmez. Bu özellik, gizlilik ihtiyacınız olduğunda veya numaranızın başkaları tarafından görülmesini istemediğiniz durumlarda oldukça kullanışlıdır.
Vodafone Yönlendirme Kapalı Gösterme Nasıl Yapılır?
Hesabınıza giriş yaparak yönlendirme ayarlarına ulaşın.
Ayarlar içinde “Yönlendirme” seçeneğini bulun.
“Düzenle” butonuna tıklayarak yönlendirme ayarlarını düzenleyin.
“Yönlendirme Kapalı” seçeneğini işaretleyerek yönlendirmeyi kapalı gösterin.
İçindekiler
Vodafone kullanıcıları, çağrılarını yönlendirmek istemediklerinde veya yönlendirmenin karşı tarafa görünmesini istemediklerinde yönlendirme kapalı gösterme özelliğini kullanabilirler. Yönlendirme kapalı gösterme özelliği ile çağrı yapan kişi, çağrıyı yaptığında numarasının karşı tarafa gözükmemesini sağlayabilir.Yönlendirme kapalı gösterme özelliğini etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: *43# kodunu tuşlayın ve arama düğmesine basın.
Adım 3: Yönlendirme kapalı gösterme özelliği etkinleştirildiğinde, ekranınızda “Yönlendirme kapalı gösterme etkin” mesajını göreceksiniz.
Yönlendirme kapalı gösterme özelliğini devre dışı bırakmak isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: #43# kodunu tuşlayın ve arama düğmesine basın.
Adım 3: Yönlendirme kapalı gösterme özelliği devre dışı bırakıldığında, ekranınızda “Yönlendirme kapalı gösterme devre dışı” mesajını göreceksiniz.
Vodafone yönlendirme kapalı gösterme özelliği ile çağrı yaptığınızda numaranız karşı tarafa gözükmez. Bu özellik, gizlilik ihtiyacınız olduğunda veya numaranızın başkaları tarafından görülmesini istemediğiniz durumlarda oldukça kullanışlıdır.
Vodafone Yönlendirme Kapalı Gösterme Nasıl Yapılır? |
Yönlendirme kapalı göstermek için Vodafone hesabınıza giriş yapın. |
Hesap ayarlarına girerek “Yönlendirme” seçeneğini bulun. |
Yönlendirme ayarlarını düzenlemek için “Düzenle” butonuna tıklayın. |
Yönlendirme kapalı göstermek için “Yönlendirme Kapalı” seçeneğini işaretleyin. |
Değişiklikleri kaydetmek için “Kaydet” butonuna tıklayın. |
Hesabınıza giriş yaparak yönlendirme ayarlarına ulaşın.
Ayarlar içinde “Yönlendirme” seçeneğini bulun.
“Düzenle” butonuna tıklayarak yönlendirme ayarlarını düzenleyin.
“Yönlendirme Kapalı” seçeneğini işaretleyerek yönlendirmeyi kapalı gösterin.