Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Volkswagen Jetta Nasıl bir araba?
Yol tutuşu mükemmel, yakıtı tasarruflu, sessiz ve atak bir araba. Daha iyisi Şam’da kayısı… Yakıt dışında on numara tavsiye ederim. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi araba.Volkswagen Jetta kaç basar?
Volkswagen Jetta kaç basar?Jetta 1.6 TDI 1,6 lt Dizel motoruyla güç üretiyor. 1598 cc motor 105 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. Bu güç 5 ileri Manuel vites ile Ön tekerlere aktarılıyor. Otomobil 0’dan 100 km/s hıza 11.7 saniyede ulaşıyor ve 190 km/s (118 mph) maksimum hıza sahip. Araç Euro 5 emisyon standardına sahip.
Jetta da 12 TSI mi yoksa 1.4 TSI mi?
Jetta da 12 TSI mi yoksa 1.4 TSI mi?Ancak yıllardır dizel araca sahip olduğu için onu yakıt anlamında çok da üzmemesi gerekiyor. 1.2 TSI’ın şehir içi yakıt ve vergi avantajı olacağı aşikar. 1.4 TSI ise bence çok daha rafine ve güvenilir bir motor konumunda. Alırken de 2500-3000 TL gibi bir fark oluşuyor aralarında.
VW Jetta neden yok?
Son sebep ise grubun model dağılımıyla ilgili. VAG’da Jetta’nın rakibi olarak Skoda Octavia, Seat Toledo ve Audi A3 Sedan gibi modeller bulunuyor. Özellikle Skoda ve Audi’nin Avrupa’daki başarılı satışlarını göz önünde bulundurduğumuzda, markalar arası rekabet oluşturmamak için yapılmış bir adım olarak görülebilir.Ikinci el Jetta alınır mı?
Ikinci el Jetta alınır mı?Eğer ikinci el bir Jetta satın almayı düşünüyorsanız, sırasıyla 2009, 2006, 2010 ve 2011 modellerinden uzak durmanız gerekir. Diğer model yıllarında da bazı şikayetler olsada bu modellerdekiler kadar fazla ve ciddi değildir.
Jetta 1.6 kaç yakar?
Jetta 1.6 kaç yakar?YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.7 lt.
Jetta eni kaç cm?
2017 model Volkswagen Jetta 4659 mm uzunluk, 1778 mm genişlik , 1482 mm yükseklik ve 510 lt bagaj hacmi kapasitesi sunuyor.Golf 1.2 TSI mi yoksa 1.4 TSI mi?
Golf 1.2 TSI mi yoksa 1.4 TSI mi?Golf 1.2 TSI ile 1.4 TSI 125 hp arasında kaldıysanız, 1.4 litrelik model daha fazla performans ve bu sebeple daha fazla sürüş keyfi sunacağından öne çıkıyor. En üst donanım seçeneğinde de 1.4 TSI’nin fiyatının daha uygun olduğunu belirtiyorsunuz.
Jetta 2021 neden Türkiye’ye gelmiyor?
Jetta 2021 neden Türkiye’ye gelmiyor?Volkswagen Jetta, rakiplerinin ötesine geçse de abisi Passat’a yenilmiştir. Bu yüzden Volkswagen Jetta, bir süre sonra Türkiye’de satıştan kaldırıldı.
Jetta FSI motor neden tutulmuyor?
Sebebi yakıt tüketimi. Araç yol bilgisayarında ortalama 11-12 gösterse de gerçekte 15 litrenin altına düşmeyen yakıt tüketiminden dolayı ve gürültülü, sarsıntılı motorundan kaynaklı pek tutulmadı.Jetta sorunlu mu?
Jetta sorunlu mu?Jetta araçlarda en fazla şikayet motor sorunları ile ilgilidir. 2009 model Jetta’larda ABS Kontrol Modülü ile ilgili şikayetler çok fazla görünüyor. Bu sorun ortalama 150.000 km’de ortaya çıkıyor. 2013 öncesi Jetta modellerinde yaşanan iç aksesuar ve şanzıman arızaları ise ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyor.